Майли Сайръс: Много по-силна съм без Лиъм

Попзвездата признава, че вечер си ляга сама и че е ок с това
10 апр 2014 11:18, Мария Дуковска
10
Майли Сайръс: Много по-силна съм без Лиъм
Снимка: сп. ELLE

Всички изглежда имат мнение за Майли Сайръс, включително и Шиниъд О'Конър, която дори я посъветва преди няколко месеца следното: „Не позволявай на музикалния бизнес да те превърне в лека жена“. Хората или обявяват Майли за излязла от правия път наркоманка, или за прекалено разюздана и недорасла тийнейджърка, или пък я намират за талантлива певица, която обаче се опитва да копира младата Мадона.

Истината е, че Сайръс е едва 8-годишна, когато дебютира в сериала на Дисни „Хана Монтана“ и всъщност телевизията е нейното училище, нейната гимназия. В момента тя е на турне, за да представя своя нов албум Bangerz, но все пак намира време да се снима в нови фотосесии като тази. След като стана част от изключително успешната кампания на американския дизайнер Marc Jacobs тази зима, Майли сега се появява на корицата на модното списание Elle (май/2014).

Според авторката на статията тя не е нито развалина, нито изгубен влак, но е едно момиче, което все още не е сигурно за мястото си в света и просто все още търси своя път по един много уникален безпрецедентен начин, който не се харесва на критиците.

Певицата и актриса изглежда шик със светлия бляскав костюм по тялото, с който позира на основния кадър за изданието. Мис Сайръс казва, че иска да сложи край на всички двойни стандарти в живота си най-накрая.

А ето и няколко акцента от интервюто с 21-годишната звезда:

За това, че днес е по-силна, отколкото е била преди: „Знаете ли, аз съм много благодарна, че започнах като звезда на Дисни. Това беше една доста интензивна тренировка за бъдещето ми на сцената. Понякога обаче има моменти, в които ми се иска да мога да започна кариерата си като нов артист, когото никой не познава. Но разбирам, че така ми е било писано. Наскоро минах през една наистина тежка раздяла – знаете, бях сгодена и когато бях с годеника си или когато бях в Дисни, все някой друг се грижеше за мен и за тревогите ми. Сега, когато нямам нито Лиъм до себе си, нито вече съм част от Дисни, аз се чувствам по-свободна и съм добре. Вечер си лежа в леглото сама и се чувствам много по-силна отпреди, а мислех, че ще умра, ако си нямам гадже...“

Останалата част от интервюто и галерията може да видите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
3
 
! Отговори
... преди 10 години
И не мога да разбера как пич като Лиам се е захванал с тази?!
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса, когато една жена е по-силна.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛЪЖЕ ТОВА ЛЕЗБО!!!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Незнам за останалите читатели ама аз виждам една полуразголена *** на снимката. Всъщност, не, маймуните са симпатични и приятни за гледане животни. Майли майли, от хубавото момиче от дисни филмчетата, в *** се превърна, майли.
5
3
 
13
 
! Отговори
anonymous преди 10 години
На 21 години - жена, а нивото й на развитие е още шести клас...
4
4
 
9
 
! Отговори
неразбрал преди 10 години
Коя е тая бе?
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да влиза в порно индустрията тази и да се приключва вече. То бива помия, ама вече не се издържа.
2
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
otwratqga
1
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Душичка, много е сладка. Но нейните продуценти и режисьори ще и скъсят живота с отвратителния продукт, който се опитват да продават чрез нея.