Брад утешава Гуинет след раздялата ѝ с Крис?

Ако е вярно, Анджелина сигурно е бясна
11 апр 2014 22:50, Мария Дуковска
10
Брад утешава Гуинет след раздялата ѝ с Крис?
Снимка: архив, Reuters

Според последните слухове Брад Пит се опитва да утеши бившата си годеница Гуинет Полтроу след раздялата със съпруга ѝ Крис Мартин. Полтроу и Пит бяха заедно между 1994 и 1997, след като се влюбиха на снимачната площадка на филма „Седем“.

Източници твърдят, че настоящата годеница на Брад (и майка на 6-те му деца) Анджелина Джоли е бясна от факта, че половинката ѝ се е свързала с екслюбимата си от 90-те.

„Брад и Анджи са отворени помежду си, но тя не е никак щастлива, че той се вълнува от живота на Гуинет толкова много“, твърди източник пред списание Now.

„Между Брад и Гуинет има особена привързаност. Тя беше рамото, на което той се опря, след шумния си развод с Дженифър Анистън и критиките за аферата му с Анджи. Сега той иска да ѝ върне услугата. Той се опита да обясни ситуацията на Анджи, като настоя, че между него и Гуинет няма нищо друго освен приятелство“, допълва информаторът.

Навремето 24-годишната Полтроу отмени годежа си с холивудския сърцеразбивач, защото по нейни думи не се е чувствала готова за брак. По-късно тя сподели, че е страдала дълго време след тази раздяла. Полтроу заяви, че тъй като това е била първата ѝ връзка с популярен мъж, тя е обръщала прекалено голямо внимание на публичните оценки за отношенията им и това е съсипало връзката ѝ с хубавеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
утешеното преди 10 години
Мери й температурата с кожения термометър!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"Зависи как я утешава! "Чисти и зъбите, сутрин, вечер.......с неговата четка .
8
0
 
3
 
! Отговори
uiko преди 10 години
Що тряа са ревнуваме ,кат моим са редуваме....
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали профилактично?
6
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гуинет е много по-стойностна като жена от Анджелина поне не й хлопа дъската и не си реже "профилактично" части от тялото. Може на Брад да са му писнали непрестанните истерии и психични кризи на жена му и да иска малко развлечение и разтоварване при жена, която не се е побъркала от прекомерно пиене на хапчета и посещения при психолози. Анджелина е наясно, че Брад едва ли още дълго ще й търпи глупостите ако иска още да му е съпруга да се хваща в ръце, че нищо че е Анджелина не е незаменима....
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Зависи как я утешава!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Анджелина може и да е бясна, ама знае как да задържи един мъж до себе си.Това не се учи,а е рядка дарба и вродено чувство за мяркаИнтересна жена с достойно поведение и в радост и в мъка.Поучителен ще бъде филм за живота й.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши една статия за секса след раздялата.
2
2
 
13
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
за да няма дразги между Анджи и Брат, аз мога да утеша Гуинет, ако ли не, да ми направи един......
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Младежи, кво стана с преместването?

Спонсорирани публикации