Oт приятели - гаджета

Холивудските двойки, които първо станаха приятели, а по-късно откриха любовта
15 апр 2014 22:34, Мария Дуковска
4
Oт приятели - гаджета
Снимка: Getty Images

Има няколко холивудски двойки, които ни доказват, че любовта невинаги се усеща от пръв поглед и понякога е напълно възможно да се зароди след години на искрено приятелство.

Подобна двойка са Шон Пен и Чарлийз Терон, които от няколко месеца са лудо влюбени един в друг. Те се запознаха преди цели 10 години, когато спечелиха награди "Оскар" за най-добра мъжка и съответно женска роля (през 2004 г.). По това време тя беше обвързана с актьора Стюарт Таунсенд, а Шон беше женен за актрисата Робин Райт.

През всичките тези години Шон и Чарлийз поддържаха връзка, но само като добри приятели и колеги. Междувременно той се разведе с Робин и имаше връзки с модела Петра Немцова и актрисата Скарлет Йохансон. Чарлийз пък се раздели със Стюарт през 2011 г. и осинови малкия Джаксън като самотна майка.

Терон и Пен показват, че приятелството е добра основа за успешни дългосрочни взаимоотношения и вече се говори, че двамата мислят за брак.

Като цяло приятелството е една добра инвестиция на време, прекарано в това да се научиш да комуникираш с човека, да прецениш имате ли съвместимост, дали се забавлявате добре заедно и дали имате сходна ценностна система.

Вижте в галерията на Tialoto.bg кои са другите двойки в нашата класация топ 10, които са започнали отношенията си само като приятели.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
сексуално жувотно преди 10 години
На мен пък ми е интересно да науча повече за секса с куци животни.
3
0
 
10
 
! Отговори
А в турция преди 10 години
от сестра-жена
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз искам статия за безразборния секс с непознати, колеги, приятели и родители на приятели...
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мария, напиши статия за секса с приятели.