Виктория Бекъм – една пораснала "спайска" на 40

Днес Пош спайс е майка на 4 деца и успяла дама
17 апр 2014 17:15, Красимир Ангелов
26

Виктория Бекъм на музикалната сцена. Пош Спайс безспорно е най-успялата жена в прочутата дамска петорка. Снимка: Reuters

Годината е 1996-а. Пет неизвестни на широката публика до този момент млади момичета записват дебютния си сингъл "Wannabe", който за нула време се превръща в тотален хит.

В следващите няколко години Гери Халиуел, Мелани Чизхолм (Мел Си), Ема Бънтън, Мелани Браун (Мел Би) и Виктория Адамс се превръщат в най-успешната дамска поп група – Spice girls.

На няколко пъти през годината момичетата се разделяха и събираха, но като цяло днес всяка от тях е поела по своя път. Почти всички от тях постепенно се изгубиха от светлината на прожекторите с изключение на една – Виктория Адамс - Бекъм.

Познатата като "Пош спайс" певица става все по-популярна след разпадането на групата в началото на века. На 4 юли 1999 година на екстравагантна церемония изцяло в кралска тема, Виктория и един от най-добрите английски футболисти Дейвид Бекъм, се женят на церемония, следена с интерес от цяла Великобритания.

На днешния 17 април Виктория навършва 40 години и смело може да кажем, че тя е постигнала почти всичко в живота си. Дейвид и Виктория Бекъм са най-популярната светска двойка във Великобритания и въпреки образа на мачо, който има футболистът, двамата имат щастлив брак вече близо 15 години.

Те имат и четири деца – три момчета - Бруклин, Ромео и Круз, и родената през 2011 дъщеря Харпър Севън.

Като двойка Дейвид и Виктория създават своя марка, която по изчисления на запознати им носи по приблизително 100 000 паунда на ден. Отделно от това след паузата в музикалната й кариера Виктория издава наръчника по стил „That Extra Half Inch” и създава своя модно линия с дънки, дамски чанти и серия от слънчеви очила с марката DVB.

Цели шест пъти тя се появява на корицата на списание "Вог". Освен това се занимава и с благотворителност.

На 40 години госпожа Бекъм е майка, певица, моден дизайнер, модна икона, бизнес дама, футболна съпруга... Това е Виктория - една порастнала „спайска“ на 40.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Е гати темата за статия.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На запад им е широко около врата
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И аз тъй. Външност, глас, талант - равни на нула.
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Все още не мога да си обясня, как тази е звезда.