Хънтингтън-Уайтли се снима топлес за сп. V

Красавицата работи за кадрите със стилиста на Риана
25 май 2014 13:22, Мария Дуковска
3
Хънтингтън-Уайтли се снима топлес за сп. V
Снимка: сп. V

От известно време Роузи Хънтингтън-Уайтли захвърли бельото, за да се снима с дрехи. Това обаче само подсили сексапила ѝ, защото английската роза намира начин да покаже повече кожа и да разпали мъжките фантазии, тъй като в част от кадрите е топлес.

Поредната ѝ красива фотосесия е за списание V. В нея тя работи със стилиста на Риана – Мел Отенберг и позира в облекла на Prada, Celine, Saint Laurent и Gucci.

Звездата на Роузи изгря през 2006 г., когато тя подписа договор с лейбъла Victoria's Secret. Оттогава дамата разхожда апетитното си тяло в оскъдни парчета бански и бельо, но признава, че това доста ѝ допада, защото я кара да се чувства силна и с много власт.

„През по-голямата част от кариерата си съм дефилирала по бельо. Винаги съм се чувствала комфортно в него, макар че жените си имаме тези дни, в които не се чувстваме особено добре. Но аз съм уверена в себе си и обичам това, което правя. Дрехите са малко по-заблуждаващи, защото има много повече към тях“, каза хубавицата на фестивала на Vogue преди време.

За радост на половинката ѝ Джейсън Стейтъм Уайтли е категорична, че не би позирала чисто гола, колкото и пари да ѝ дават, тъй като често кадрите излизат в медиите в друг контекст, който разрушава имиджа.

Вижте снимките на Роузи в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местим.