Джордж Клуни иска Лана дел Рей да пее на сватбата му

Бъдещата му жена е голям фен на певицата
3 юли 2014 16:26,
7
Джордж Клуни иска Лана дел Рей да пее на сватбата му
Снимка: Reuters

Холивудската звезда Джордж Клуни иска Лана дел Рей да пее на сватбата му с британската адвокатка Амал Аламудин през септември в Италия, пише в. "Дейли стар".

Бъдещата съпруга на 53-годишния Клуни е голяма почитателка на певицата и именно поради тази причина актьорът вече се е свързал с агентите й, за да разбере има ли възможност тя да пее на сватбата им.

"Амал много харесва Лана, а Джордж е готов на всичко, за да я зарадва. Той вече се свърза с хората на певицата, за да разбере ще може ли тя да пее на сватбата им в Италия", казва неназован източник от обкръжението на холивудската звезда.

28-годишната Лана дел Рей наскоро пя на сватбата на Ким Кардашиян и Кание Уест. За разлика от тях обаче, Джордж Клуни не я познава лично и се очаква, ако тя приеме, да поиска солидна сума за участието си. Това няма да е проблем за актьора, готов на всичко, за да достави радост на бъдещата си съпруга.

Джордж Клуни обаче ще трябва да помисли и за резервен вариант, тъй като според източници от обкръжението й, Лана дел Рей се опасява, че ако пее на двете най-обсъждани светски сватби на годината, това ще се изтълкува като проява на прекомерна показност и лош вкус.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
24
 
! Отговори
М. преди 9 години
СПРЕТЕ ДА ПРЪСКАТЕ ОТРОВАТА СИ! СПРЕТЕ ДА ЗАВИЖДАТЕ И ИЗЛИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ СИ! ЗАВИЖДАТЕ ПОНЕЖЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМАТЕ ТОВА КОЕТО ИМА ТЯ! ДА КОМЕНТИРАТЕ АНОНИМНО СИГУРНО ВИ ХАРЕСВА И ПОНЕ ЗА МАЛКО ВИ ИЗВЕЖДА ОТ ОЧЕВИДНО СКУЧНИЯ ВИ ЖИВОТ! ВЗЕЛИ СА РЕШЕНИЕ ДА Я ПОКАНЯТ И ТОВА Е,НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ЗА МНЕНИЕТО ТИ vlady! НЕ ХАРЕСВТЕ Lana Del Rey ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ,НЕ Е НУЖНО ДА Я ОПЛЮВАТЕ ПУБЛИЧНО! ФАКТ: Lana Del Rey Е ПО-ДОБРА ОТ ВАС! ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА И КРАСИВА ПЕВИЦА!
3
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Леле, това ще е една много депресираща сватба...
2
19
 
7
 
! Отговори
до Swet преди 9 години
Явно идеята му е да приспи гостите и да мине тънко с почерпката.
1
19
 
7
 
! Отговори
Swet преди 9 години
Че той погребение ли ще прави или сватба...