Марая Кери продаде имение за над 10 млн. долара

Звездата спечелила 3 млн. от сделката
26 юли 2014 17:33,
9
Марая Кери продаде имение за над 10 млн. долара
Снимка: Reuters

Певицата Марая Кери и съпругът й Ник Кенън продадоха имението си в Бел Еър за сумата от над 10 милиона долара, съобщи Контактмюзик.

Звездата е спечелила от сделката 3 милиона долара. През 2009 г. семейството, което има близнаци, е платило за имението 7 милиона долара. Сега изпълнителката на хита "Hero"и съпругът й искат да се установят за постоянно в Ню Йорк. Кенън е водещ на шоуто "Америка търси талант".

Марая Кери и Ник Кенън се ожениха на изненадваща церемония в дома на певицата на Бахамите през 2008 г. Година по-късно купиха имота на Западното крайбрежие. Къщата е със закрито баскетболно игрище, кинозала, зала за фитнес. Към нея има и открит басейн, на дъното на който са изписани инициалите на певицата.

Неотдавна Кенън бе споделил, че не иска децата му да тръгнат по стъпките на родителите си и да са "по телевизиите". Много повече би се радвал, ако синът му Марокан и дъщеря му Монро станат учени.

Певицата, която е известна с това, че гласът й покрива диапазон от няколко октави, обаче се надява, че дъщеря й ще тръгне по стъпките й. През пролетта Кери разкри, че близнаците са участвали в записа на новата й песен "Supernatural".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: марая кериимение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
До автора на статият преди 9 години
Уважаема Мария Захариева,Искам да знам колко точно октави покрива гласът на Марая Кери! Един сериозен журналст не може да пише някакви приблизителбно верни данни за такива важни хора и неща!
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Представям си рекламата - искате да преспите в леглото на Марая - 10 х. $. Ще си върне парите за 3 години.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никой не го е преместил досега, затова аз го мееестя!