Катрин Хейгъл: Mразя факта, че съм работеща майка

Актрисата позира с двете си осиновени дъщери
8
Катрин Хейгъл: Mразя факта, че съм работеща майка
Снимка: Good Hausekeeping

Катрин Хейгъл позира в дома си с двете си осиновени дъщери за новия брой на списание Good Housekeeping. Бившата звезда от сериала "Анатомията на Грей" е щастливо омъжена за музиканта Джош Кели от 2007-a година.

Първата си дъщеря Налея двамата осиновиха през 2009 г. от Южна Корея. Втората - Аделаида те взеха като новородена през 2012-та от Луизиана.

Ето и няколко акцента от интервюто с блондинката за изданието:
За семейството си: "Моето семейство има свой уникален облик. Хубавото е, че със съпруга ми имахме почти една и съща визия за това какво трябва да бъде семейството ни."

За това, че ѝ се налага да бъде работеща майка: "Имаше период, в който всяка вечер се прибирах у дома ядосана и разочарована, че съм пропуснала всичко, което детето ми e направило през този ден. Трябваше да се промъквам в стаята ѝ и да я целувам спяща, надявайки се да не я събудя."

За това, че майчинството е причината да напусне сериала, който я направи известна: "Чувствах, че моите приоритети са се променили тотално. Преди влагах толкова много време и енергия в работата си, но в един момент разбрах, че семейството е на първо място."

За завръщането си в телевизията тази есен с новия сериал "State of Affairs": "Изведнъж бях станала майка на пълен работен ден. Водех Налея на уроци по балет и други неща, седях си с бебето у дома в Юта, четях, легнала на дивана, грижех се за четирите ни кучета и гледах шоуто "Friday Night Lights". Този тих и спокоен начин на живот много ми харесваше, но все пак трябва да осигурявам и прехрана за децата си."


Вижте снимките на Катрин в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
9
 
! Отговори
някой преди 9 години
до 3-и: Това, че си е осиновила децата не означава, че има проблеми. В съседния офис имам колега американец с 4 деца - първите 2 негови, после 2 осиновени. Имат друга култура просто.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се заяждайте, тя не е виновна, че живее в нормална държава, няма вина и за проблемите ни- те са си наши. А двете дечица, които е осиновила, просто имат късмет, дала им е шанс и добър старт в живота.
5
0
 
5
 
! Отговори
keles преди 9 години
Обожавам тази актриса!
4
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази коя е?
3
1
 
17
 
! Отговори
MGS преди 9 години
Вие завиждате или просто сте ***.Жената е професионалист, но се отказва да си пълни "мешката", защото има и по-важни неща от парите, това че работата и е публична и че изглежда добре, си има своите предимства и недостатъци. Такива интервюта пълнят не толкова нейния джоб, а на клюкарските списания. Като гледам, че е осиновила и двете си деца - не ще да е само от щастливи моменти.
2
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесвал й бил този начин на живот - да си седи с децата у дома, да има и 4 кучета, че и да си лежи на дивана четейки или гледайки телевизия. Явно има прислуга. Ти ела в България госпожа, да обясниш на нашите мачовци, че искаш някой от тях да ти осигури такъв живот. Веднага ще те нарекат "***", без да вземат предвид това, че макар и да имаш охолен живот, за децата се грижиш лично ти!
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв ужас само! А какво да кажат обикновените жени, които работят, че понякога и на две места, за да има с какво да нахранят децата си?Много са ми смешни разни звезди като почнат да занимават целия свят със "сериозните" си проблеми без изобщо да имат представа колко по-страшни неща стават по света. А тази защо не се постави на мястото на самотна майка на болно дете, която се чуди от къде да намери пари за скъпо лечение, примерно?