Мег Райън и Джон Меленкамп се разделиха

Двамата бяха заедно три години
21 авг 2014 11:18,
5
Мег Райън и Джон Меленкамп се разделиха
Мег Райън Снимка: архив, Reuters

Холивудската звезда Мег Райън и рокаджията Джон Меленкамп са се разделили след продължила три години връзка, съобщи сп. "Пийпъл".

Романът между актрисата и музиканта започна през 2010 г., без да е съпътстван от обичайния шум, който се вдига около връзките между знаменитости, припомня изданието.

Сега източник от обкръжението на звездната двойка разкрива за сп. "Пийпъл", че Мег Райън и Джон Меленкамп са се разделили наскоро заради невъзможността да поддържат отношения "от разстояние".

Актрисата живее в Ню Йорк, а рокаджията - в Индиана, и упорито отказва да се премести в големия град при своята възлюбена. Наскоро Меленкамп заяви за сп. "Ролинг стоун", че e "закотвен" в Индиана и там ще си умре.

Мег Райън и Джон Меленкамп за последно са засичани заедно през май. Рокаджията се разведе със съпругата си Илейн Ъруин през 2010 г., малко преди да започне връзката му с холивудската звезда.

Мег Райън има зад гърба си един провален брак с актьора Денис Куейд, приключил с развод през 2001 г.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къса ми се сърцето, Божее!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги съм я харесвал, но ....След два месеца Мег Райън става на 53 години. Младостта отминава, сега вече едва ли някой ще се хване с нея, освен ако не с 15-20 години по-възрастен и в крайна сметка милиони много, а човек до нея няма.