Неузнаваема: Рита Ора без силния си грим

Амбициозната блондинка за първи път прави фотосесия с толкова малко макияж
Обновена: 21 авг 2014 15:06 | 21 авг 2014 13:41, Теодора Драгоева
5
Неузнаваема: Рита Ора без силния си грим
Снимка: Clash

Рита Ора краси корицата на музикалното списание Clash в една доста семпла визия. Британската певица е известна с любовта си към тежкия грим с цветни сенки и ярко-червено червило. Този път обаче певицата позира със съвсем лек макияж и в семпло облекло. Сесията е дело на фотографа Марк Кийн.

23-годишната Рита носи черна рокля на DKNY за основния кадър, а на вътрешните снимки носи творения от новите колекции на Dolce & Gabbana, Jimmy Choo, Carven, Adidas Originals х Rita Ora, Dior, Manolo Blahnik, Versus, Just Cavalli, Moschino, Saint Laurent и American Apparel.

Ора, която тази есен трябва да пусне своя втори студиен албум, е заснета в музикалното си студио. Несъмнено родената в Косово блондинка е една от най-интригуващите поп надежди на Великобритания, а освен това вече има статут на модна икона заради характерния си авангарден стил на обличане и заради това, че стана лице на редица модни марки.

Ето и няколко акцента от интервюто със звездата за изданието:

За своя предстоящ албум: "Записах първия си албум две години след като бях направила песните за него. Така че, както можете да си представите, тези песни за мен бяха на 2-годишна възраст. Това сега ми се случва отново и с втория ми албум. Първият сингъл от него "I Will Never Let You Go" го записах преди доста месеци!"

За това дали в песните ѝ има биографичен елемент: "Мисля, че колкото по-честен е един артист, толкова по-добре е за него. Аз сама пиша песните си, така че в тях има много от моя характер. Има мои интимни прозрения."

За това, че е работила съвместно с попзвездата Принс: "Това беше наистина вдъхновяващо. Той е вдъхновяващ! Принс е една от малкото истински живи легенди на попмузиката. Наистина за мен беше чест това, че се докоснах до таланта му. Със сигурност ще има какво да разказвам на внуците си."

Вижте снимките от сесията на певицата в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Не че съм е чувал, ама мацката си е хубава!
1
3
 
3
 
! Отговори
damata преди 9 години
Ами и с грим и без грим си е грозна,беее!