Ащън Кътчър не се отделя от Мила Кунис

Актьорът няма търпение да стане баща
28 авг 2014 10:48, Мария Дуковска
7
Ащън Кътчър не се отделя от Мила Кунис
Мила и Ащън; Снимка: Splash News
Ащън Кътчър не се отделя от бременната Мила Кунис. В последно време 36-годишната звезда от „Двама мъже и половина“ прекарва всяка възможна минута със своята любима и няма търпение да стане баща.

Ащън и Мила очакват първото си дете - момиче, което трябва да се появи на бял свят съвсем скоро. Източник сподели пред E! News: „Ащън не отделя Мила от погледа си. Те прекарват всеки миг заедно“. Макар че времето на раждане наближава, 31-годишната актриса изобщо не е нервна заради предстоящото събитие.

Приближен до двойката издаде: „Мила е толкова развълнувана за бебето. Тя изобщо не е нервна. Наистина е много спокойна за това“. В момента звездната двойка живее в къщата им в Бевърли Хилс и бъдещата майка организира всичко, което може за предстоящото появяване на бял свят на новородената ѝ дъщеря.

„Сега Мила подготвя всичко. Тя иска да е сигурна, че къщата е подготвена и че детската стая е готова. Тя участваше във всичко, защото искаше нещата да бъдат поверени в ръцете на мама. Много е развълнувана, че очаква момиче, макар че щеше да се радва на всичко“, добавя още източникът.

Ащън и Мила, които се сгодиха по-рано тази година, започват да излизат през 2012 година. Двамата планират да се оженят през лятото другата година.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изключително *** статия. Хванато от тук оттам, едно изречение се преповтаря по няколко пъти, голяма простотия. Няма новина, само глупави повторения на взети от някъде изречения по темата. Защо ви плащат бе *** , нарекли себе си журналисти.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво :)
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Блазе им:)
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вече съм го хванал, чакам само новина за Ким Кардашиян и премествам!
1
0
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
а не бе :)