Приеха Джоан Ривърс в болница в Ню Йорк

Светската коментаторка е получила сърдечен пристъп
29 авг 2014 17:48,
2
Приеха Джоан Ривърс в болница в Ню Йорк
Снимка: Архив Reuters

Известната с пиперливия си език водеща и актриса Джоан Ривърс е била хоспитализирана в болница в Ню Йорк един ден след като е получила сърдечен пристъп в лекарски кабинет, предаде Асошиейтед прес.

Дъщерята на 81-годишната звезда Мелиса заяви, че майка й се чувства добре и си почива, без да уточни причината за настаняването й в болницата "Маунт Синай". Тя благодари за изразената подкрепа и съчувствие от страна на феновете на Ривърс.

Източници от болничното заведение потвърдиха, че светската коментаторка е била настанена при тях в четвъртък малко след 9.30 часа местно време.

Ривърс има над половин век кариера в шоубизнеса зад гърба си. Тя стана световноизвестна с язвителните си коментари за представянето на червения килим на холивудските прими и грандове.

Водещата имаше предвидено шоу за днес в театъра "Каунт Бейси" в Ню Джърси, което беше отменено. В сряда вечерта Ривърс присъства на корпоративно парти със служителите на "Тайм инкорпорейтед" в Ню Йорк и изглеждаше в добро здраве, като се шегуваше с присъстващите и отговаряше на въпросите им.

Ривърс е заклет фен на козметичната хирургия и мнозина я оприличават като неин "жив опитен модел". Ривърс води предаването "Fashion police" /"Модна полиция"/ по телевизионния канала E!.

Тя има и свое онлайн ток шоу озаглавено "В леглото с Джоан" и съвместно риалити шоу с дъщеря й Мелиса.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари