Алесандра Амброзио – секси кралица

Моделът позира в новия брой на Vogue-Бразилия
Обновена: 2 сеп 2014 09:13 | 2 сеп 2014 09:13, Мария Дуковска
2
Алесандра Амброзио – секси кралица
Снимка: Vogue

Когато стане въпрос за Бразилия, едни от първите неща, които изникват в ума на човек, са красиви жени, силна музика, горещи страсти, забавления и ритми.

Точно в този дух е новата фотосесия на списание Vogue, в която се появява не коя да е, а една от очарователните женски гордости на страната – Алесандра Амброзио.

Супермоделът е истинско изкушение за мъжете, особено сега, преобразена в духа на съвременните пин ъп дами.
Ангелът на Victoria’s Secret позира пред обектива на фотографката Елън фон Унверт в една история от снимки, наречена „Повече любов, моля!“.

Кадрите за септемврийския брой на модната Библия са заснети из улиците на Рио де Жанейро и привличат със своите ярки цветове и свежест.

Стилистката Ясмин Стереа се е погрижила за стайлинга на модела, обличайки я в къси рокли, поли, къси панталонки и други секси дрехи.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте прекрасната Алесандра Амброзио като пин ъп изкушение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Малко е страшничка с тази уста, но е възможно на някои точно това да им харесва.
1
2
 
7
 
! Отговори
Николери Лозанов преди 9 години
Ухаааааааааа................. Новата ми жена , която ще ми роди поредното дете............ Само незнам дали ще мога да и смогна на харчовете......... че с тая "мижава заплатка" от "Уефски" "само" 15 бона......... па требе да плащам и за още две деца................. Мани мани :((((......... Чудя се........ в "Челси" нямат ли нужда от ВИСОКОПЛАТЕН И ИГРАЕЩ......... главно по чалготеките............ НАПАДАТЕЛ , КАТО МЕН?!?!............... ????