Дарина Павлова пусна "забранен" кадър с Анистън

Бизнесдамата се радва на новото холивудско запознанство
Обновена: 11 сеп 2014 14:31 | 10 сеп 2014 12:10, Александър Попов
34
Дарина Павлова пусна "забранен" кадър с Анистън
Снимка: Facebook

Бизнесдамата Дарина Павлова се похвали във Facebook с кадър с холивудската звезда Дженифър Анистън. Двете се запознаха на международния кинофестивал в Торонто, а по-късно били заедно и на благотворителна вечеря.

Вдовицата на Илия Павлов побърза да представи Дженифър като близка в Twitter.

"Тази жена е чудесна - вече е моята най-добра приятелка. Убедена съм и мечтаната приятелка за много други хора", написа Павлова в социалната мрежа.

Първоначално тя публикува само кадър на Анистън от вечерята, като уточни, че има и лична снимка. Обаче актрисата помолила да не я разпространява в социалната мрежа.

Дали наистина е така си знаят само те, но Дарина Павлова пусна тази "забранена" снимка в профила си във Facebook.

"Чувствам се щастлива и привилегирована да бъда със звездата от филма "Cake", тя заслужава "Оскар" за ролята си", сподели Дарина Павлова с почитателите си. Някои от тях пък й честитят, че е една от малкото, които могат да се почувстват като Брад Пит, имайки предвид близостта им.

Според медиите в САЩ Дженифър Анистън е бременна в третия месец от годеника си Джъстин Теру.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как няма да си щастлива, като харчиш парите на оня долен *** Павлов, жалко че като гръмнаха него, не гръмнаха и теб ... :( .. ама нищо де, то никога не е късно..все още има надежда.Няма да се очудя ако утре братя Галеви пуснат снимка с Орландо Блуум и Джордж Клуни и са най-добри приятели вече.
6
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Извинети! Какъв бизнес има г-жа Павлова, че я титуловат бизнесдама?
5
0
 
39
 
! Отговори
Женифър Пакистан преди 9 години
При липса на приятели, хора с които си се запознал вчера са ти най-добрите приятели или с други думи казано- единствените. Само че тези хора освен че може да не те смятат за приятел, ами даже да не си спомнят името на "най-добрата си приятелка".
4
2
 
78
 
! Отговори
Rusofob преди 9 години
Интересно ми е,Павлова като каква се представя при запознаване!?Може би,с..."Приятно ми е,ВДОВИЦА СЪМ НА НАЙ ГОЛЕМИЯ БЪЛГАРСКИ МАФИОТ,ЛЮБОВНИЦА НА НАЙ ГОЛЕМИЯ ИТАЛИАНСКИ МАФИОТ И ХАРЧА ПАРИТЕ ИМ"!?А от среща ще възкликнат..."Така ли?Откога си търся такава приятелка!!"На Дарина й остава само да се изфука с някое ...селфи...,за да дразни българското простолюдие! ЕХ,КАКЪВ ЖИВОТ...ДО КОГА ЛИ?
3
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко милиона от милиарда на Павлов ти останаха, мадам?
2
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До sдобре бе е такива като тебе не ги разбирам,хем го мести,хем като види статия,която не го вълнува,я отваря...абе луди хора
1
6
 
47
 
! Отговори
s преди 9 години
Чакайте малко ... оп-оп. ... ето ... ГОТОВО! Преместих си го в другия крачол!

Спонсорирани публикации