Паметта на Ейми Уайнхаус бе почетена със статуя

Звездата трябваше да навърши днес 31 години
67
Паметта на Ейми Уайнхаус бе почетена със статуя
Снимка: Ройтрес, архив

Паметта на Ейми Уайнхаус бе почетена със статуя в лондонския район Камдън, където певицата живееше и работеше, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Бронзовата статуя на покойната соул певица - дело на Скот Итън, беше открита в Камдън днес, на 14 септември - на датата, на която тя трябваше да навърши 31 години.

Първоначално беше планирано статуята да се издигне до концертната зала "Раундхаус" в Лондон.

Мич Уайнхаус, бащата на Ейми, обаче сподели, че впоследствие са решили тя да бъде поставена в Камдън, за да е по-достъпна за почитателите.

С оживения си пазар този лондонски район привлича туристи от цял свят.

Мич Уайнхаус каза, че е много развълнуван да види статуята на дъщеря си. Той изрази надеждата феновете на певицата да я харесат.

Ейми Уайнхаус беше открита мъртва в дома си в Камдън през юли 2011 г. Впоследствие като причина за смъртта на 27-годишната соул звезда беше посочено алкохолно отравяне, припомня агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: статуяЕйми Уайнхаус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
2
 
! Отговори
До Мисакачи преди 9 години
Личи си, че не познаваш песните й. Ако беше така, щеше да остане в теб онова чувство на загуба от нереализирания й талант. Нейните неща са доста тъмни и дълбоки, не са за плитки и повърхностни хора...
55
1
 
3
 
! Отговори
Скулптор преди 9 години
Статуята ще представлява великата световна певица с бутилка наполовина натикана в гърлото и игла забучена във вената!Ве(ч)на й памет! Наздрави, Йейми!
54
4
 
3
 
! Отговори
аааа преди 9 години
Тая пък коя е?
53
1
 
11
 
! Отговори
13 преди 9 години
Велик изпълнител е. Тя не е за този свят и затова я няма днес. Вместо да съскате относно личния й живот, пуснете си нейни песни в you tube. Няма да е като вашите любими фолк звезди, но все пак за разнообразие опитайте да послушате нещо ново и различно. Може да се окаже, че не сте толкова затворени изтъпели от чалгата и турските сериали.
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Харесва ми музиката и изпълнението , но не предпочитам да я гледам на концертите й през последната година от живота й ! Жалко , че не можа да се пребори
51
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама защо плюят бай *** по-надолу гледам, той още не е еволюирал до хомо сапиенс, вие искате да оцени изкуството и да навлезе отвъд формата, в съдържанието.Добре че все пак имаме сънародници в историята, които са казвали истината за нас, да ни отсрамват.
50
3
 
5
 
! Отговори
DUBLIN преди 9 години
Това са идолите на Великата Британия-наркомани и алкохолици........
49
0
 
2
 
! Отговори
до 49 преди 9 години
До Параграф 22добре, че имаме изпълнители/артисти-всъщност/, повечето от които всъщност немогат да пеят,а пък обикновеният работник, който неможе да си каже името пред микрофона - на кого е нужен? без производство може- без музика - НЕМОЖЕ
48
11
 
4
 
! Отговори
Браво на ЕС преди 9 години
Браво, в ЕС вече възхваляват и наркоманията.
47
2
 
14
 
! Отговори
ох колко мъка преди 9 години
отказвам се да влизам в този сайт. много комплексари има. не сащ,не русия,не азис,не рептилите,не харп а НИЕ сме си виновни за всичко. лек ден. Ейми правеше страхотна музика,лека и пръст.
46
14
 
10
 
! Отговори
СТАМЕН 69 преди 9 години
Когато се хвалят наркомани, ***, *** .Децата попиват всяка простотия и смятат, че това е правилното в живота .Не знам колко от писалите имат деца, но си нямате представа колко се притеснява за детето си да не стане един от по-горните изброени *** .Важните неща в живота са здравото семейство, да уважаваш хората, да си добър, работлив, културен , все неща който се плюят от американските и европейските агенти . Направете 10 деца и вижте колко силен род ще станете .
45
0
 
11
 
! Отговори
Параграф 22 преди 9 години
За съжаление най-талантливите и кадърните творци са и с най-крехка психика. Това не може да го проумее редовият работник, ставащ всяка сутрин в 5 за смяна, който не би могъл името да си каже пред многохилядна публика, камо ли да изпълни нещо. Това е като да си тръгнал на битка, адреналин догоре. Може би хирургът се чувства по подобен начин преди операция, както и спортистът преди състезание. Който не издържа го "самоубиват" и печелят още-повече после.
44
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кога минаха 3 години...?
43
3
 
15
 
! Отговори
Ot London преди 9 години
Da pokazhesh novina za edin priznat talant ne e lesno. Vinagi shte se nameri tumba ot selski divi negramotni selendurcheta da se proiznesat. Te shte pucnat po rano ot prostotia otkolkoto tezi s narkotitsite.Stoite si s gnusnite chalgarki i ne se mesete v svetski ***.
42
1
 
2
 
! Отговори
ress преди 9 години
pekt.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Респект хънибубу !
40
2
 
27
 
! Отговори
ХъниБуБу преди 9 години
Беше голям артист и талант! Поне заради това заслужава малко уважение! Стига се писали глупави коментари за починал човек. Почивай в мир, Ейми!
39
1
 
11
 
! Отговори
до 42 преди 9 години
Май ми е забавно когато невежи в дадена област изразяват мнение... а ти драги си един от НЕВЕЖИТЕ !
38
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 41 Аз се сещам друго- няма нито един алкохол на земята за да помогне на наркомана от бъдещата му скрострелна гибел.
37
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сещам се за наркотици, които биха излекували доста алкохолици ....