Деми Ловато: Гордея се, че съм модел за подражание

Певицата позира с мрачна визия за списание Fault
18 сеп 2014 17:42, Мария Дуковска
3
Деми Ловато: Гордея се, че съм модел за подражание
Снимка: Fault
Деми Ловато е от звездите, които се сдобиват със слава още в ранна детска възраст. Както на много други популярни личности, известността не понася добре и на певицата. За щастие, днес Деми е преборила всичките си страхове и проблеми, прави хубави песни и дори участва като жури в музикалното предаване X Factor.

В своето последно издание списанието Fault избира именно Деми за една от звездите, които да присъстват в него. Специално за снимките певицата има свирепа визия на „воин“ или пък на мрачна принцеса от някоя още по-мрачна приказка. Фотосесията отлично олицетворява пътя до успеха, който Деми е извървяла през годините.
Ето и какво споделя самата звезда за нещата в живота ѝ и това, което я вълнува пред списание Fault:

За звученето на албума ѝ: „Всичко, което се случи в албума, се е случило органично. Нищо не е било планирано от гледна точка на: „Аз искам танцувална песен“ или нещо подобно – просто така се случиха нещата. Вълнуващо е да покажеш на хората една различна страна от себе си“.

За нейните благотворителни проекти: „Тези проекти наистина са родени от връзката ми с моите фенове, които са в състояние да гледат нагоре към мен без значение през какво преминават. Аз наистина обичам да бъда там за тях по този начин. Горда съм със себе си, че съм модел на подражание, но не съм перфектна – използвам ругатни като моряк и понякога правя грешки. В същото време искам да бъда това, от което се нуждае по-малката ми сестра и по-младото поколение“.

За това, че е модел за подражание: „Ядосвах се, тъй като само защото исках да пея, автоматично се очакваше от мен да бъда модел за подражание. Но трябваше да порасна и да осъзная, че без значение какво правя аз ще бъда нечий модел на подражание. Вярно е това, което казват – „с голямата власт идва и голямата отговорност“. На всеки кариерата е различна, но аз трябваше да порасна и да го разбера, вместо да негодувам срещу това, защото това ме караше да негодувам и срещу своята кариера“.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте мрачната Деми Ловато за списание Fault.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: интервюДеми Ловато
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
2
 
! Отговори
Лежми Говнато преди 9 години
Гордея се, че правя хубави тръби!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да подражаваш на някого, означава да се откажеш от собствената си идентичност. Просто харесвай, но не подражавай.