Плеймейтки от 60-те и секси звезди. Ретро ли?

Красота и еротика от XX век
Обновена: 1 окт 2014 20:02 | 1 окт 2014 20:02, Александър Попов
17

Андреа Паризи и Жан-Пол Белмондо, 1964 г. Снимка: centerblog.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Казвате сега имало по-красиви жени! Не е вярно, жените са си същите, но тогава е нямало силикони, ботокс и фотошоп! Така, че е невъзможно да сравнявате снимки от преди 40-50 и повече години със снимките в днешните списания, в които от толкова фотошоп вече не можеш да познаеш кой е на снимката. А иначе е сигурно, че като видите днешните красавици без грим и на живо ще се уплашите. Мигар не сте виждали клипчета на звездите със и без грим. Че без грим и прически и фотошоп са си направо плашещи!
12
27
 
5
 
! Отговори
Ben Gan преди 9 години
Отврат. Кой ги е * тия? Да ретро са и дори леко гнусни. Приличат на раждали лелки. До една. Женен съм, не съм на 15, преди да ме оплюете. Но в момента има мноооого по-секси жени. Забележете - СЕКСИ. Не говоря за мозък, държание или нещо от сорта. Просто в момента има много по-СЕКСАПИЛНИ жени от тези ЛЕЛКИ на снимките.
11
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Махайте ги тия прогнили капиталистки, пуснете снимки на цола драгойчева!!!
10
1
 
8
 
! Отговори
уе преди 9 години
Винтидж зайче на Playboy --невероятна е
9
2
 
10
 
! Отговори
дедо Йов преди 9 години
Обичам натурални, едри и топли гърди!
8
1
 
23
 
! Отговори
-- преди 9 години
Якото е ,че тогава не е имало лаптоп,фейбук и смартфон и е имало мнооого повече време за качествен секс!
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Дик БъртънЧовече,вдигам го доста и за дълго виждам отлично но кво да ти кажа.На снимки изглеждат супер в действителност са некви грозни пъпчиви мумии.Когато за първи път видях дженифър лопес бях още тийн.Бритни спиърс също.После ги видях на снимка пред супермаркет.Позатлъстели със подпухнали увиснали бузи едната беше пъпчасала мн яко все едно се е обръснала за първи път.И двете изглеждаха около 80_90 килограма.На клиповете бяха *** ***.На живо торби със мас и грим.Това не ми харесва.
6
22
 
2
 
! Отговори
Дик Бъртън преди 9 години
До ds - човече, сигурно вече не виждаш, не го дигаш и караш на спомени! Има много красота и еротика, днес е повече от когато и да било!
5
3
 
22
 
! Отговори
До 5 преди 9 години
Бъди сигурен, че и бурлеска-танцьорките са били чаровни по своему. Освен това, има мъже, които харесват такива дами. Трябва да има по нещо за всеки вкус, нали? :)
4
10
 
14
 
! Отговори
Материалът е чудесен преди 9 години
Дава представа за еталоните за хубост в миналото. Всяка е чаровна по своему. Втриса ме само от снимките на Одри Хепбърн (4 и 20), защото ми напомнят образите на комсомолските секретарки от заводите и ТКЗС,които на времето са били давани за пример и е било подчертавано, че "Това е истинска красота, а не глезлите от градовете и университетите). Не че и Одри няма специфичен чар, но като ти напомня идеологизирани образи, повдига ти се. Едит Пиаф (сн.27) също не е красавица, но тя пък има друг чар
3
3
 
55
 
! Отговори
ds преди 9 години
Тея фитнес тапицирани скелети дето са наблъскани със силикон де що може са най-ужасните кучета. Ето тез натурални жени (като махнем хипопотамите от едната снимка) са наистина нещо качествено, което си заслужава и с което всеки мъж би си легнал.
2
4
 
53
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Ето това са истински жени!
1
3
 
69
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Абе друго си беше натуралните жени , без силикон или фитнес сухожилия!