Брад Пит: Бракът не е само формалност

Звездата позира за новия брой на британското издание на GQ
5
Брад Пит: Бракът не е само формалност
Снимка: сп. GQ, Великобритания; ноември/2014

Най-известният холивудски актьор на нашето време Брад Пит за пореден път е на корицата на мъжкото списание GQ (ноември/ 2014) и по-точно на британското му издание. Кадрите са дело на фотографа Джон Балсън. В момента звездата промотира своя нов филм "Fury", който трябва да се появи по кината на 24 октомври. 

В интервюто Брад говори за своята скорошна сватба с Анджелина Джоли, за приятеля си Джордж Клуни (чиято сватба пропусна) и за щастието като цяло. 

Ето и какво споделя 50-годишният Пит с изданието: 

За това, че в края на август най-накрая сключи брак с дългогодишната си половинка Анджелина Джоли: "Не бих казал, че бракът е само формалност. Има нещо по-дълбоко в него."

За това, че Джордж Клуни го смята за "недостъпен": "Ами, знаете ли, Джордж всъщност е изключително достъпен. Той е един от най-добрите ми приятели, а освен това е много забавен и за мен винаги е радост, когато съм около него. Аз съм по-голям самотник от него. По-тих съм по природа. Аз съм провинциалист и затова съм по-резервиран."

За щастието: "Винаги съм вярвал, че щастието се надценява. В тези трудни времена животът е поредица от компромиси, от събитията, от победи и загуби."

За избора си на професия: "Аз всъщност съм голям сноб по отношение на избора си на режисьор. Думата "не" е най-мощната в нашия бизнес. Човек трябва да умее да се пази... За да напусна дома си и да отида да работа, аз трябва да съм сигурен, че усилието ми ще си струва."

За това, че целенасочено е забавил актьорската си кариера: "Сега съм в бавен преход към други неща, а и честно казано, искам да прекарвам повече време с децата си, преди те да пораснат и да напуснат дома... "

За колегата си от екшън драмата "Fury" Шая Лебьоф: "Аз харесвам това момче. Той е страшно талантлив и отдаден към работата си. Имал съм късмета да партнирам на едни от най-големите актьори в индустрията и според мен Шая е един от тях."

За това, че обмисля да приеме роля в телевизията: "В телевизията правят страхотни неща и с моята продуцентска компания (Plan B) имаме няколко телевизионни идеи, така че може и да се появя на малкия екран."

За това, че не е фен на Twitter: "Аз виждам ползи от социалните мрежи - можеш веднага да опровергаеш някакъв неверен слух за себе си. Може би, ако бях по-млад, щях да ги използвам, но сега, на този етап от живота ми, не ми се занимава с тях."

За да видите снимките на Брад за всички издания на GQ, влезте в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Ани-АНИ.КОЙЙ ТИ ГЛЕДА АЙ ИЛИ АЗ.НИЕ ВИЖДАМЕ САМО ПИТ. ТИ АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ТАКА.ТО ЩЕ ОСТАНЕШ СТАРА МОМА...
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех ,Брад Пит е мъж мечта.
1
4
 
9
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Щеше да е хубаво, ако "работилата по публикацията" не беше превеждала дословно. Това, че в англ. започват с I, не означава, че трябваше да го превежда навсякъде с АЗ :)