Мишел Уилямс се разделя с дома си в Бруклин

Него тя споделяше с покойния Хийт Леджър
Обновена: 2 окт 2014 08:36 | 2 окт 2014 08:30, Теодора Драгоева
1
Мишел Уилямс се разделя с дома си в Бруклин
Снимка: architecturaldigest.com

Талантливата актриса Мишел Уилямс най-накрая намери сили да се раздели с дома, който споделяше с покойния Хийт Леджър. Фината блондинка е пуснала в продажба къщата си в Южен Бруклин, Ню Йорк за сумата от 7,5 милиона щатски долара.

Мишел и Хийт купиха привлекателния и просторен имот преди девет години, малко преди да се роди дъщеря им Матилда. Двамата актьори се срещнаха и влюбиха по време на снимките на хита "Планината Броукбек" през 2005 г., а се разделиха в средата на 2007 г.

Няколко месеца по-късно Хийт беше намерен мъртъв в апартамента, в който живееше под наем в Манхатън. Официалната причина за смъртта му беше злоупотреба с наркотици и опиати. Според информациите Уилямс остава да живее в общото им жилище няколко години след смъртта на Леджър, до към 2012-та, след което се мести в друг апартамент, отново в Ню Йорк.

Колкото до тази елегантна, слънчева къща, тя разполага с модерен интериор и еклектичен декор. Имотът може да се похвали с 12-метрови тавани, високи прозорци, библиотека, съвременна кухня, шест спални, гараж и живописна градина с покрита тераса. Според слуховете Мишел е решила да напусне Голямата ябълка и да се премести с 8-годишната си дъщеря в Лос Анджелис, за да е по-близо до кино индустрията.

Вижте снимки на елегантния дом на Мишел в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На снимката: нескопосан колаж. Браво на днес.бг!А иначе: защо това трябва да ни интересува?