Шая Лебьоф тръгна по розов клин от ликра

Това е странният начин на актьора да подкрепи борбата с рака на гърдата
14 окт 2014 14:51, Мария Дуковска
4
Шая Лебьоф тръгна по розов клин от ликра
Снимка: Splash News

Шая Лебьоф парадира из улиците на Лос Анджелис вчера със своя розов клин от ликра. Това се оказа странният начин на скандалния актьор да повиши информираността за рака на гърдата, подкрепяйки каузата в борбата с болестта.

Шая, който съвсем скоро ще гледаме в новия филм на Брад Пит "Fury", дори се наведе, за да могат папараците добре да снимат надписа на клина му (който се намираше на задните му части).

Брадатият Лебьоф, който напоследък се е превърнал в истински спортен маниак, наскоро гостува в шоуто на топводещата Елън Дедженъръс, която всъщност му подари щампования с бели букви розов клин, проявявайки оригиналното си чувство за хумор.

Повече от година 28-годишният иначе доста талантлив актьор се държеше странно и невъздържано и дори през лятото беше арестуван в Ню Йорк заради "хаотичното си и налудничаво поведение".

Счита се, че в момента той се лекува от пристрастяването си към алкохола и се опитва да страни от неприятности. Именно затова той е заложил на активния спорт, а въпросният цикламен клин вече явно ще е неразделна част от спортната му екипировка.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
5
 
! Отговори
пл преди 9 години
Тоя е онова от Трансфорърс, който го набеждават и ни го пробутват за добър актьор. Тая Елън е едно безполово същество, което се рекламира като лезбийка, защото това помага в шоубизнеса. И двамата цици нямат, така че проблеми с рака на гърдата не ги очаква, но за сметка на това не пропускат на вземат една пари за малко реклама.
2
0
 
0
 
! Отговори
тухла 4-ка преди 9 години
просто падам върху предния коментар
1
4
 
3
 
! Отговори
автоспирка в Египет преди 9 години
не знам кой е Шая Лебьов и сори, признавам се за шемет ама и за топводещата Елън Дедженъръс нещо не съм чувал.