Брад Пит: Детството ми беше като от роман на Марк Твен

Холивудската звезда дава откровено интервю за списание Details
19 окт 2014 09:15, Теодора Драгоева
8
Брад Пит: Детството ми беше като от роман на Марк Твен
Снимка: сп.Details

Брад Пит изглежда невероятно добре на фона на природните пейзажи в новата си фотосесия за списание Details (ноември/2014). Сесията със звездата, чийто нов филм „Fury“ скоро тръгва по кината, е дело на Марк Селигър.
Най-горещият холивудски актьор говори с изданието за любовта си към моторите и природата и за това, че детството му наподобява това на литературните герои на Марк Твен -  Том Сойер и Хъкълбери Фин.

Ето и няколко акцента с 50-годишния съпруг на Анджелина Джоли:

За любовта му към природата: „Винаги ще се чувствам най-удобно на открито. Израснал съм в щата Мисури, в местност, която сякаш е излязла от роман на Марк Твен - сред гори, реки, езера и пещери. Всичко това е оставило незаличим отпечатък върху мен. Аз се държа много почтително към природата. На ръката си имам татуировка - 94.9 метра, което всъщност е височината на най-голямата секвоя в света.“

За неговата страст към мотоциклетите: „За пръв път се качих на мотор на 7-годишна възраст. Моторът беше на братовчед ми - Honda Mini Trail 50. Първият ми мотор беше Kawi 150 enduro. Спечелих го на 12-годишна възраст в училищен конкурс, но го разбих четири седмици по-късно. Сега обичам да карам мотора си във всяка страна, в която се намирам – от планините на Шотландия, до Атласките планини на Мароко, но имам още много места в списъка си. В трафика на Ел Ей обаче, аз съм просто още един задник на пътя, който кара с прекалено висока скорост.“

За живота си пред камерата: „Камерата „открадна“ душата ми толкова отдавна, че не ми се мисли... Една от дефинициите за свободата е способността на човек да следва нещата, които му носят блаженство, но без някой да го наблюдава, записва или проверява.“

За избора си на роли: „Аз избирам роли, които ме обогатяват по някакъв начин. Вече съм на такъв щастлив етап от кариерата си, че мога да се занимавам с по-трудни проекти, без да мисля за печалбата си от тях“.

За бащинството: „Открих, че ме бива да бъда баща.“
 

Вижте снимките на Брад в галерията нa Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
До 2 преди 9 години
Ти научи български, после обиждай на селяни, дЕдо.
7
0
 
6
 
! Отговори
Оценката от мъж преди 9 години
..Всеки си има краста, Но тоя пич си има и достойнства като мъж!Евала, могат повечето да се учат и от теб и от други мъдри хора. Тава че имаш пари ич не ми дреме. Дреме ми за секвоята и за това че си качествен баща!!!Поздрави и свалям шапка.
6
0
 
21
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Един от малкото тръгнали от нулата. Израснал в дълбока провинция във семейство на фермер и учителка, отива в Ел Ей с няколко долара в джоба си за да се превърне в един от най-великите актьори на нашето време.
5
17
 
2
 
! Отговори
chokobokov преди 9 години
E,otkakto stana evreiska podloga parichni problemi niamash
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За своите 50 и колко години изглежда невероятно! Ама Холивуд, бате...
3
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям е... Не само като актьор, но и като човек.
2
51
 
3
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 9 години
Селянче от Мисури говори за детството си 50сс моторче !
1
0
 
56
 
! Отговори
На Брад Пит Брат Му преди 9 години
Пич от класа.