Евгени Минчев започна война с Венета Райкова

Лордът изсипа куп обиди срещу тв водещата
Обновена: 28 окт 2014 18:02 | 28 окт 2014 18:02, Мария Дуковска
20
Евгени Минчев започна война с Венета Райкова
Снимка: Булфото
„Венета е един телевизионен хемороид, който ако не бъде опериран в кратки срокове, ще причини рак на телевизията, която я поддържа“ – това казва в скандално интервю за списание LOVE style Евгени Минчев.

Лорд Минчев и горещата тв водеща са започнали открита медийна война, която по всичко личи, че няма да приключи скоро. В новия брой на изданието пиарът на богатите разкрива някои от мръсните тайни на Райкова.

„Венета е непочтена – категоричен е Минчев. Тя е човек, на когото не трябва да се вярва. Възползва се от медийния си простор, за да тръска на него мръсни гащи. Един ден тези гащи и мръсно бельо ще й затиснат гърлото. Ще разкрия, че другарката идваше на работа във вестник „Хайлайф“ с мазно и лъщящо лице, с полуотворени очи, носеше някакви смачкани блузки и мишниците ѝ миришеха на прокиснало прясно мляко. Научих я да носи пола и тя разказваше този факт дълго след като вече не работехме заедно. Устата ѝ вечно миришеше на готвено.“

Минчев дори се закани, че няма да спре дотук. Той каза още: „Когато дойде момент за още мръсни тайни, ще бъдат извадени на бял свят. Някои от тези тайни са свързани с втория ѝ баща.“ А на въпроса докъде Венета ще стигне във войната, Евгени отговаря така: „Тя не може да стигне доникъде, защото се придвижва с двуколка, а аз – с реактивен самолет.“

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само не разбрах на кой на реактивния самолет се носиш
11
5
 
10
 
! Отговори
без майтап преди 9 години
Евгени, велик си!
10
3
 
11
 
! Отговори
Оня преди 9 години
хаха ей така ми харесва най-много... двма души които не понасям да се карат брутално :D :D вадете мизериитееееее :D
9
2
 
9
 
! Отговори
гост преди 9 години
това е възможно най-ниското ниво, пълно падение
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха - ха - ха "Лорд" - представям си какво възпитание е получил през първите си седем години и то във калните , крайни квартали на Пазарджик.Впрочем то си му личи отвсякъде.
7
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До люси всъщност венета е пародия на албена, защото нито и е на опита, нито на интелекта! ***, проста, вирнала вежди и ръси простотия като пърхот!
6
2
 
4
 
! Отговори
коко преди 9 години
Абе вие българските кончити май твърдо поддържате ментора си!Само да не ви се случи случка на завоя!!!!
5
4
 
14
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
посвети цялото си петъчно предаване голямата уста за черен пи ар на Евгени което не и прави чест да използува ефира за личните си нападки!Много хубаво че махнаха горещо и венета от нова тв тя умиваше фолкпевиците че всичките били при един хирург руси с големи ци,,и ее най-накрая и тя отиде при хирурга и фризьора .И не тя създаде "Голямата уста ''а покойният Дим Дуков,тя е никой и нищо не е направила в обществото освен да плюе и осмива по успелите в обществото от нея !
4
3
 
11
 
! Отговори
аз преди 9 години
венета много се изложи като показа кражбата на албена,доказа ,че и ти си като нея.искаше да направиш като неините просташки интриги.
3
3
 
19
 
! Отговори
люси преди 9 години
венета е втора албена.
2
13
 
9
 
! Отговори
SASHO преди 9 години
Po kakvo se razlichavat Evgeni Minchev i Volen Siderov??? PO NISHTO !!!! I NA DVAMATA PROSTOTIYATA IM EPO ROJDENIE, DORI POLOVATA IM ORIENTACIA E EDNAKVA))))
1
7
 
28
 
! Отговори
Христов преди 9 години
Ах Женя Минчев,какво ли щяха да правят всички известни хора в България без теб.Ти ги научи на обноски,как да се обличат и т.н.Ти си най-най-най.Абе ти си Евгени Минчев -СЛЪНЦЕТО огряло всичко мило и родно.Хвала на теб.Но жалко ,че ако и ти се беше научил малко на тактичност,цена нямаше да имаш.Във ВИП-БРАДЪР се видяха много кирливи ризи от гардероба ти.Но бъди жив и здрав,че живота е скучен без теб.