Анистън наела любовна специалистка заради годеника си

Джъстин Теру има фобия към брака
Обновена: 29 окт 2014 21:38 | 29 окт 2014 21:06,
11
Анистън наела любовна специалистка заради годеника си
Дженифър Анистън и годиника ѝ. Снимка: Архив Reuters

Дженифър Анистън е наела специалистка по любовни връзки,  съобщава "Клоузър", позовавайки се на информация в британското издание на сп. "Грация".

Сандра Хармън има за задача да помогне на годеника й Джъстин Теру да преодолее фобията си към брака.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру са сгодени от повече от две години, оттогава в медиите постоянно циркулират спекулации относно датата на тяхната сватба. Според някои източници 43-годишният Теру бил сериозно притеснен от перспективата да застане пред олтара, въпреки че неотдавна той лично заяви в интервю, че е не по-малко нетърпелив от годеницата си да го направи.

Според близки до двойката Дженифър Анистън е потърсила помощ от Сандра Хармън, експерт по любовните връзки, която да поработи върху страховете на бъдещия й съпруг.

"Джен обожава Джъстин и много държи връзката им да се реализира. Тя реши, че Сандра е точният човек, който ще помогне Джъстин да реши проблемите си с обвързването. В миналото Сандра е работила с доста приятели на Джен и всички са изключително доволни от това сътрудничество", заявява източник пред британското издание на "Грация".

Повечето терапевтични сеанси ще бъдат проведени онлайн заради честите ангажименти на Джъстин Теру в Ню Йорк. Приятели споделят, че Дженифър Анистън очаква много от тези сеанси.

Тя се надява, че те ще помогнат на Джъстин, който е имал 14-годишна връзка без брак с дизайнерката Хайди Бивънс, да разреши евентуалните му проблеми.

"Джен вярва, че тези сесии ще изкоренят напълно неспособността на Джъстин да поеме конкретен ангажимент и ще го накарат да осъзнае причините за задръжките му.

Програмирани два пъти седмично - по Скайп, когато Джъстин е в Ню Йорк - и на базата на процес, състоящ се от няколко етапа, те ще доведат Джъстин до състояние да превъзмогне фобията си.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заформя се тройка
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия докато се вземат, госпожицата може да влезе в критическата. Я Брад Пит колко деца направи на Анжелинка за това време - това се казва мъж, а не като това семейство кукумицини. Явно добре е преценил, че на тази нещо не й е в ред
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е те тия в Щатите понеже само със специалисти общуват,та за това са изкукуригали
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от толкова мъже, баш кукуригалника си взе тази. нищо чудно ако й хлопа някоя дъска и на нея
6
0
 
1
 
! Отговори
Класа преди 9 години
Да пусна нещо от народа, тооя с тая изкуствена усмивка ,нещо май много ми кукорида,направо е мноо щастлив с изцъкления поглед ,где ме видиш ,скрий се
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая така и не случи на мъж
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като е неспособна да го свали
3
3
 
7
 
! Отговори
Мена преди 9 години
Не ви ли проумя главата, чеееее това е последното нещо, което интересува МЕН и читалите на тоааа сайт?!?!?!?!?! Боза,след боза! Напишете нещо свестно,бе? К'во ме интересува, че на тая гаджето е за психолог!!!! Това не е съветник, това е клиничен проблем!!! СЕНЗАЦИЯ.
2
2
 
12
 
! Отговори
А преди 9 години
Жена ми вижда любовна специалистка във всяка жена, с която разговарям, или която ми казва нещо, или има вероятност да ми каже нещо, или ...Жена ми е силно против любовните специалистки.Затова аз не споделям с нея, че като ползвам такива, загрижено я предпазвам от информацията.А Джен е различна ...
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Baaaaasi новината! Това не може да е истина! Те такова животно няма! Няма!