Бриджит Бардо готова да защитава правата на мъжете

Актрисата мрази феминизма
14
Бриджит Бардо готова да защитава правата на мъжете
Снимка: Reuters

Най-после се намери една жена, която е готова да защитава правата на мъжете. И то каква!

Легендата на френското кино Бриджит Бардо призна, че не е фенка на феминистките, а по-скоро се застъпвала за мъжките права, съобщава в. "Дейли мейл".

"Мразя феминизма. По-скоро бих се борила за мъжките права", категорична е Бардо пред изданието.

Френската знаменитост е един от най-ярките европейски секссимволи. За нея философката Симон дьо Бовоар написа, че е същински "локомотив на историята на жените".

Бардо била на мнение, че жените вече не се нуждаят от защита, тъй като правят каквото си искат.

Тя отново се изказа в защита на животните. Да консумираш тяхното месо не е нещо по-различно от канибализма, счита френската прима. Бардо не била оптимист относно съдбата на фауната по света, тъй като човечеството било сродено със злото.

Запитана защо хората изпитват толкова малко състрадание към животните, актрисата смята, че "човекът не е еволюирал и той си остава жесток варварин, въпреки че се мисли за нещо друго".

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Бриджит Бардо
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е*аси глупостите
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велика!
8
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Шаране,Има син. И не е самотна.Не "избива обръчи" - има каузи.Стой си при шаранката и не се напъвай да разбереш неща, за които природата не ти е дала капацитет.
7
14
 
3
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 9 години
Тая жена навярно е една нещастна жена!? На младини красавица, ухажвана от всички, успехи в киното/подплатени финансово/... С годините се чуди накъде да и избият обръчите.Мисля, че няма ни дете, ни коте....т.е. някъкъв семеен, нормален живот на съпруга и майка не е имала ??!? Е, хубаво мечките,феминизма, вегетарианството, ама от какъв зор на старини да излиза като въшка на чело? Никога не е късно да станеш за кашмер казват хората.Хубавото и било в младостта да си трае....
6
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фантастична на всяка възраст, евала!
5
1
 
11
 
! Отговори
аС преди 9 години
Ah ! В "Петролотърсачките" , какви цици показваше само !!!
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жените подкрепят нещо, само когато им носи материални блага. Като им беше изгодно, всички бяха феминиски. Сега като взеха да им налагат и нериятните задължения на мъжете станаха анти-феминиски. Нямат истинска идеология и убеждения ... забравете.И как може да кръстиш движение за равенство така?! Все едно да кръстиш двежение за равенство между расите (бели, черни, жълти и т.н.), Бял-изъм. Ще кажат, че си искукал.Обаче равенство между половете се казва фемин (жени) изъм. Абсурд пълен.
3
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правата пораждат и повече задължени. Жени, не се мъчете, ние си ви обичаме и в кухнята.
2
3
 
18
 
! Отговори
Ние сме будали а... преди 9 години
Когато фиминизма им издеистваше права (да гласуват и т.н.), бяха за него.И са прави да искат равенство пред закона.Сего обаче, започнаха да изравняват и лошите работи и задълженията...Например в Норвегия се въведе задължителна военна служба за жените (щом може да гласуваш по управлението на държавата, като засвистят куршумите не можеш да кажеш опаааа без мен).И веднага феминистките станаха АНТИ-феминистки. И "Феминистките" масово протестираха в САЩ срещу Equal Rights Amendment в 1972.
1
3
 
33
 
! Отговори
Браво,госпожо Бардо! преди 9 години
Иска се самочувствие и достойнство, за да остарява така една жена! Без маймунджулъци с цел симулиране на отминалата младост и с достойни каузи, в името на които да се бори - включително и национализма!!Тези, които се опитват да я иронизират са просто едни нещастни комплексари.Всеки, който е гледал филмите й знае, че днешните анорексички не могат да стъпят и на малкия й пръст!Доказан е и талантът й на голяма актриса. Няколкото слаби филма са по вина на създателите им, а тя и там е блестяща!