Помечтайте с Тони Гарн

Гаджето на Ди Каприо е звездата в нова фотосесия на Harper’s Bazaar
4 ное 2014 12:30, Мария Дуковска
4
Помечтайте с Тони Гарн
Снимка: Harper’s Bazaar, Испания
Тони Гарн е известна както със своята кариера на модел, така и с връзката си с един от най-желаните мъже в шоубизнеса – Леонардо ди Каприо. И докато любовните ѝ отношения с талантливия актьор са тяхна лична работа, постиженията ѝ в света на модата определено си заслужават вашето внимание.

Тони никога не е била от момичетата, които са мечтали да са на кориците на списанията и да вървят по подиума. Въпреки това германката бива открита за модата едва когато е на 16 години. През 2011 година пък Тони Гарн става част от семейството на Victoria's Secret.

В момента русата чаровница е само на 22 години, така че големите успехи за нея тепърва предстоят. Последната фотосесия с нейно участие е за испанското списание Harper’s Bazaar и бе приета доста противоречиво от феновете. Най-вече критики отнася кадъра, избран за корица на ноемврийското издание.

Ние само ще кажем, че сме виждали и по-добри неща от Тони Гарн, но специално в тези снимки ни допадна есенната меланхолия и ретро препратки, уловени чудесно от фотографа Микеланджело ди Батиста.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте Тони Гарн за Harper’s Bazaar, Испания. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
9
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Леонардо е готин, богат и известен и може да плющи моделки на воля. Аз като съм смотан, беден и неизвестен, даже и жена ми не ми пуска. Това е положението!
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
помечтах си 10 - 15 минути
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има добри шансове за порноиндустрията в Холивуд.