Робин Уилямс не е бил пиян или дрогиран, като се е самоубил

Взимал е само лекарства, предписани от лекаря му
8 ное 2014 07:58,
5
Робин Уилямс не е бил пиян или дрогиран, като се е самоубил
Снимка: Reuters, архив

Аутопсията на актьора Робин Уилямс потвърди, че в организма му не имало алкохол или незаконни субстанции, когато той се е самоубил в дома си в Северна Калифорния през август, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, като се позоваха на официалните резултати от аутопсията, разпространени от полицията.

Въз основа на резултатите смъртта на Уилямс е определена като самоубийство, дължащо се на задушаване в резултат на обесване. Аутопсията е показала, че актьорът е взимал лекарства, предписани му от лекар.

Робин Уилямс беше намерен мъртъв на сутринта на 11 август и още тогава смъртта му беше определена като самоубийство.

Съпругата на актьора Сюзан Шнайдър заяви, че той се е борил с депресия и страхова невроза и малко преди кончината си ебил диагностициран с Паркинсон.

В миналото Уилямс признаваше, че има проблеми с медикаменти и дори малко преди смъртта си се е записал в програма за борба с подобни злоупотреби.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
16
 
! Отговори
Кузмов преди 9 години
Добро утро Виетнаммм ! С това ще запомня този самотен и тъжен комик който успяваше да развесели обикновените войници и да ги откъсне за малко от реалността на войната . Такива Мъже няма как да не почиват в Мир .
3
2
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Очите на Робин, така както на всички велики комици, са изпълнени с тъга! Няма смях в очите му, но успяваше да трогне и да разсмее нас! Всеки има своите добри и лоши моменти, с които се бори! Явно при него лошите моменти са взели връх!Да почива в мир!
2
6
 
10
 
! Отговори
ЦК на либерастите преди 9 години
Не е случайно ,че американците са първи по злоупотреба с медикаменти.Бизнеса е толкова голям ,че дават милиарди за ненужни лекарства но докторите няма как да си заработят бонусите без да изписват рецепти и да плашат хората колко е опасна всяка неизлечима болест!
1
4
 
21
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Когато през 1997-*** Мат Деймън в Ролята на Уил Хънтинг(безхаберният гений) "разказа" играта на Робин гледайки една картина с лодка и самотен лодкар в нея нарисувана от самия Уилямс (в ролята психотерапевт) във филма и Робин се напи тогава същата вечер мислейки над думите на Мат Деймън за починалата му жена и самият себе си....тогава си казах, че тоя човек е влязал много дълбоко в ролята и има нещо самотно в душата му. Оскар получи заради тази роля Уилямс! А трябваше и на Деймън да дадат!Големи