Бреге Хайнен - мъжката изкусителка

Красавицата съблича дрехите си за списание Maxim, САЩ
Обновена: 14 ное 2014 14:10 | 13 ное 2014 09:52, Теодора Драгоева
14
Бреге Хайнен -  мъжката изкусителка
Снимка: сп. Maxim

Кои са две от най-големите страсти на мъжете? Жените и колите, разбира се! Ето защо едва ли има мъж, който с интерес не би разгледал новата фотосесия на Бреге Хайнен за американското списание Maxim.

Сексапилната холандка позира до впечатляващ спортен Jaguar на стойност 165 925 долара.

В контраст с белия цвят на колата, ангелът на Victoria’s Secret носи черни бански костюми, които разкриват голяма част от нейното горещо тяло. 21-годишната Бреге определено знае как да привлича мъжкото внимание и по какъв точно начин да застава пред обектива, за да успее на секундата да нахлуе във всяка мъжка фантазия.

Трябва да признаем, че на всеки кадър, заснет от Шави Гордо, холандката наистина изглежда повече от изкушаващо! По повод колите красавицата признава, че дори няма шофьорска книжка.

„Аз живея в Ню Йорк и наистина не се нуждая от кола. Мисля, че всеки мъж си пада по коли. Аз може да не ги харесвам толкова много, но със сигурност ще разпозная, когато някоя кола изглежда добре“, споделя моделът.

Влезте в галерията на Тialoto.bg и се насладете на горещата Бреге Хайнен и бялото спортно бижу от страниците на списание Maxim.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Една жена е най-красива като е лъчезарна и усмихната.В комбинация със секси тяло, просто няма цена....тая гледа като ботор.
12
2
 
6
 
! Отговори
Баце преди 9 години
Тази на снимката ОТВРАЩАВА НЕ СЪБЛАЗНЯВА ! По-грозно слабо и тюнинговано момиче не бях виждал ! Тази ако се измие ще ни уплаши всички ! 1 Това което виждам е че няма очи всичко е грим . 2 С много тесни рамена с което се вижда че е не естествена . Устните и също са надувани на макс . Ако се обърне да и видим профилът съм сигурен че е вампир . СТИГА С КУХИ СТАТИИ дайте нещо по-така
11
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нито има ботокс в устните, нито ссиликон в гърдите, да ви таковам у разбирачите. "Виктория сикрет" не е българска фирма, че да взимат чалга кифльоци...
10
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красива, какво ревете. Всичко е въпрос на вкус...
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-*** галерия на Максим не бях виждал. Аман от облечени сливи
8
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къв е тоя силиконов скелет бе.
7
4
 
5
 
! Отговори
neni4a преди 9 години
До Анонимен 3 ОО боже,какво да му избереш на българското??? Инак тая на снимката,ако си беше махнала тежкия грим ,можеше повечко да се пише за изкусителка Аз лично бих предпочел(ако говорим за рускини) Мая Дмитриева(може да има кусури де,ама ме кефи)
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тъя ко прай дък фейс???
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубава моделка, спор няма.Но като я гледам, ми идва да кажа: Момичета, не си помпайте устните с ботокс или каквото ви падне. Така не ставате по-красиви, а изглеждате по-вулгарно и ставате обект на интерес отстрана само на хора, които ви търсят за една нощ или за кратък период, но без ангажименти. После ви е мъчно и хлипате "Ама аз не съм такова момиче". Като не си, тогава не се прави така, че да придобиеш визия на жрица от онзи занаят!
4
2
 
16
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
Към 2 Съгласен съм с теб наистина гледа сякаш не се намира на тази земя. Може да смята, че това е изкусително но на мен ми прилича на отвратително!
3
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Избери българското - мая общата. *** ниедна!
2
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледа като надрусана и си показва джуките. В порно филмите има по-хубави и не се срамуват да се показват.
1
10
 
8
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 9 години
Хубавица е, но предпочитам Ирина Шейк ! :)