Кои са най-яките актьори в Холивуд?

Те залагат и на таланта, и на мускулите си
21 ное 2014 16:45,
6
Кои са най-яките актьори в Холивуд?
Снимка: GQ

На продуцентите в Холивуд им е трудно да пренебрегнат визията на мъжете актьори, въпреки че уж се търсят най-талантливите сред тях.

Феновете се впечатляват от снажни хубавци и затова освен с актьорски умения, вече в света на киното взеха да пробиват и яките, атрактивни мъжаги. В случая не говорим само за жанра „екшън“.

Мускулестите актьори участват във всякакви филми – и в комедии, и в драми, и в продукции за супергерои.

Сред тези мъже има такива, които са си спортни натури открай време, като Крис Хемсуърт, Джейсън Стейтъм и Джо Манганиело, но и такива, които промениха телата си значително за определена роля.

Британецът Хенри Кавил стана супер снажен за ролята си на Супермен; Крис Прат отслабна и заякна драстично за „Пазители на Галактиката“; Бен Афлек напомпа мускули за ролята си на Батман; Чанинг Тейтъм свали корема за ролята си в продължението на „Професия: Стриптийзьор“ и т.н.

Факт е, че силовите тренировки във фитнес залата са се превърнали в приоритет номер едно на много мъже звезди в Холивуд, които разчитат да постигнат по-голям успех в кариерата си и заради невероятната си физика.

Един от тези снажни красавци е Крис Хемсуърт. 31-годишният актьор и баща на три деца преди броени дни беше обявен за най-сексапилния мъж на 2014-а от читателите на списание "People".

Вижте в галерията ни кои са другите мъже звезди в Холивуд, които освен на талант разчитат и на мускулите си, за да успеят в кариерата си.

Разгледайте галерията в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Холивудмускулиактьори
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз лично само двама трима от показаните мога да ги нарека наистина актьори. Всички останали са талаш начело с въпросния Крис Хемсуърт.
2
1
 
10
 
! Отговори
hmm преди 9 години
До от Сидни Ав$тралияПо принцип съм съгласен с коментара Ви. но сложих едно малко минусче заради цялостното Ви творчество :)
1
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хасан Балтечки, щото яде от хладилниците на хората!