Камерън Диас: Жените си падат по един и същ типаж мъже

Актрисата говори за провалените си връзки
Обновена: 8 дек 2014 14:14 | 7 дек 2014 20:56, Мария Дуковска
24
Камерън Диас: Жените си падат по един и същ типаж мъже
Снимка: Cosmopolitan US

Камерън Диас дава ново интервю за списание Cosmopolitan (януари 2015), но отказва да коментира упоритите слухове, че се е сгодила за гаджето си – музикантът Бенджи Мадън.

Все пак дългокраката и изключително чаровна холивудска блондинка говори за провалите на предишните си връзки, повечето от които бяха все с известни мъже (Джъстин Тимбърлейк, Джаред Лето, Алекс Родригес, Мат Дилън).

Ето и няколко акцента от интервюто с 42-годишната актриса:

За това какво прави една връзка стабилна: „Трябва да намериш човек, с когото се намирате на едно и също място в живота. Времето е всичко. Ако двама души искат различни неща, те няма как да продължат заедно. Просто нещата не се получават. Без значение на колко години сте, единственият начин връзката ви да проработи е да откриете човек, с когото сте на една вълна.“

За това какво е научила от предишните си, неуспешни връзки: „Това, което научих е, че съм правила една и съща грешка отново и отново, но се надявам, че си научих урока. Ние, жените понякога си падаме по един и същи типаж мъже. Те може да изглеждат различно, но дълбоко в себе си са едни и същи. Това е проблем. Научих се също, че човек трябва да има връзка най-вече със самия себе си и тогава да гради интимни отношения с друг индивид.“

За това, че ѝ се е наложило да пее в новия си филм „Ани“: „Това беше най-ужасяващото нещо, което някога съм правила в кариерата си на актриса. Плаках много.“

За да видите снимките на Камерън, посетете галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: интервюКамерън Диас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
до Борислав преди 9 години
Бориславе много си прав! И сто жени и мъже да смениш след всяка тръпка идва реалността а тя е всяка жаба да си знае гьола.Жената си има женски задължения от които не може да избяга ,мъжа по същия начин има мъжка работа.Ако всеки пол си върши задълженията мисля,че и за двамата ще бъде приятно съжителството дълги години.
17
5
 
2
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Каквото и да говорим след като мине тръпката-много думи в стил-Това-онова и ред...остава кое?Ами да ти сготви жена ти-да ти сложи ракията на масата и да е пее в тон с теб Градил Илия килия по ТВ Родина...както разбира се да помогне с заплатата си да застроите горния етаж на къщата ти където ако слуша все така своя МЪЖ(демек мен)може и да остане завинаги там(нали не носим нищо в гробищата?).Другото е празни думи за несретници(разбирачи като вас)които от много акъл няма и да усетят живота БГ!
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 14 da hvanali sa cakata na 19 i na 25 sa sami durjanki na nqkoi 60 godishen debelak
15
1
 
6
 
! Отговори
Бате Бойко преди 9 години
Мен пък живота ме научи, че когато човек има интимна връзка най-вече със самия себе си, тогава не е необходимо да гради интимни отношения с друг индивид.
14
16
 
7
 
! Отговори
Жена преди 9 години
Тази грозна, дърта жаба, защо говори от името на всички жени?!
13
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво тая от бързо развиващите се жени - на 42г. постигнала връзка със себе си, т.е. получила "хабер" какво всъщност иска.
12
2
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Една жена или мъж почне ли да сменя парнтьора си значи не е наясно със себе си и иска нещо,което го няма.Ако тези индивиди познават добре себе си ще разберат,че цял живот любов няма.С времето любовта се трансформира в уважение и отговорност за другия.Мъжете и жените искат едно и също а това е сигурност,уютен дом,чисти взаимоотношения,пълен стомах и лично пространство което да се уважава.Дайте на партньора си свобода ако той избяга значи не е ви обича и не съжалявайте просто не сте един за друг
11
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пълен *** е и тая Камерън, шейба майката... Не се ли усеща, че да се учиш до 42 години как се гради връзка е признак на тъпота. Нормалните интелигентни момичета на 19 вече са му фанали цаката.
10
9
 
9
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Момичето от снимката си е екстра.Е да кака ми е но аз съм над нещата и смятам че ще отхвърлим много работа с нея.Като дойде на село (ще се срещнем в сайт за запознанства знам малко английски с гоогле-транслатор-малко мой снимки..много съм готин от реката са ми до село)ще включим на една вълна...а именно-Това ти е дома-майка-татко-Запознайте се...и почвай работа някъде както аз имам чисти 700 лева.Ако пък има кинти в повече правим горния етаж като си помогнем с нея като носим сами кофите с бетон.
9
3
 
7
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
10, аха.., значи мухъл, който е бил с нея с основната цел "да я е.е" и после му е "писнало".
8
7
 
6
 
! Отговори
Путя преди 9 години
До Без илюзии.глупости. това го говори всяка жена. особено ако на оня му писне да я е.е.
7
5
 
17
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
"Хората мислят, че ако си сам, си незавършен. Ами не. Работата е там, че не искам да бъда във връзка, която ме прави незавършена. "Искам някой, който може да се грижи за себе си, силен мъж."Представяш ли си какви мухльовци е срещала, че да ги каже тези неща?
6
4
 
11
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
7, по-добре това, отколкото да си ляга с години с някакъв ***, който е с нея само заради парите й и я е лъгал цял живот, че изпитва грам любов към нея.
5
6
 
16
 
! Отговори
додо преди 9 години
На дали някой ще я върне. Не е първа младост,ама пълни члена с кръв
4
4
 
16
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Жена, кото изглежда по този начин, а и печели по 20 милиона на филм едва ли ще си остане сама. Даже и ще я обичат. Наистина. А ти 100% си някоя грозна и дебела 25 годишна мома.
3
6
 
14
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
Защото, ако си я взел млада и отракана, това означава, че тя достигайки до 42 е спасена от теб, за да не влезе в тъпия ти калъп наречен "стара мома на 42", обаче фактът, че имаш такива калъпи в главата си определя по кой точно критерий си избираш жена. Ако може да е млада, *** и...баш като тебе...вътрешно мухлясала.
2
7
 
14
 
! Отговори
Без илюзии. преди 9 години
2, жал ми е за тази, която ще оцелее до 42, за да е с *** като теб.
1
28
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На 42 най-много да си намери жена, защото едва ли някой мъж ще се прецака със стара мома.