Джони Деп май ще се жени на Нова година

Актьорът кани всичките си приятели на парти у дома
Обновена: 19 дек 2014 17:40 | 19 дек 2014 17:33, Мария Дуковска
5
Джони Деп май ще се жени на Нова година
Снимка: Архив Reuters

Според последните слухове Джони Деп смята да вдигне сватба с годеницата си Амбър Хърд навръх Нова година.
Холивудският актьор е поканил всичките си най-близки приятели да посрещнат 2015-та година във вилата му на неговия частен остров на Бахамите. Този факт веднага предизвика спекулациите, че най-вероятно Джони и Амбър планират тайна сватба.

Деп и Хърд са изпратили покани за уж новогодишното си парти на звезди като Стивън Тайлър, Мерилин Менсън, Хелена Бонъм Картър, Тим Бъртън и др. Джони не е известен като организатор на големи партита и затова жълтите медии са почти сигурни, че поканите в действителност са сватбени.

Източник, близък до двойката, заявява пред вестник Sun следното: „Джони не е купонджия по природа, а това че иска да събере повечето от най-близките си приятели и семействата им на Нова година определено е съмнително.“
Амбър и Джони винаги са имали намерение да се оженят на плажа, но досега казваха, че не са насрочили дата за сватбата си.

Влюбените се сгодиха през януари 2014-та, след 2-годишна връзка. Звездата от „Карибски пирати“ има две деца от предишната си половинка Ванеса Паради – дъщеря Лили-Роуз на 15 години и син Джак – на 12.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво, таз година булка, догодина друга булка
3
1
 
5
 
! Отговори
istina govorq преди 9 години
YNIKALEN AKTIOR !ZA SAJALENIE V LI4EN PLAN E TOTALNO IZTRE6QL ,KATO POVE4ETO HOLIVYDSKI VELI4IA.
2
0
 
3
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Леле какво ли ще стане ако това кретенче не се ожени....сигурно пак някоя или някаква криза. Ега ти новината,ега ти съобшението....
1
4
 
3
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Джони Честито!Да сте живи здрави както да заплодиш Булката и да се радвате на малко дете утрешен *** от пол М или Ф.Брат ми аз другата Нова Година ще сторя това че за тази ми свършиха кинтите-правя ремонти в нас-ПВЦ-ламинат телевизорче на промоция-знаеш как е!Ти братко мой зодия Близнаци си копие на мен също зодия Близнаци-Умен-младолик както ефирен в живота.С онова скучното зодия Козирог Ванеса Паради само аз знаех че няма да ти е на сърце(другите лапат мухите БГ).Тази зодия Телец е 6!