Най-добре облечените знаменитости на 2014

Перфектният избор на известните личности
Обновена: 28 дек 2014 17:05 | 27 дек 2014 22:41, Теодора Драгоева
7
Най-добре облечените знаменитости на 2014
Снимка: Reuters

В края на годината няма как да не направим разбор на най-добре облечените звезди, които видяхме през изминалите дни.

Пищните годишни церемонии и награди дадоха възможност на всички известни лица от различни браншове да покажат и докажат себе си като истински пример за своите фенове.

Всяка година се открояват новите модни диктатори, които успяват умело да комбинират актуалните модни тенденции на висшата мода със собствения си стил.

Освен че изграждат себе си и развиват своята кариера, звездите напоследък изявяват силна надпревара да впечатлят все повече своите най-големи фенове с изключителни модни решения.

Кои успяха да спечелят симпатиите ни и влязоха в класацията за най-добре облечените звезди на 2014?
Вижте сами.

Тейлър Суифт

Изминалата година определено бе колкото трудна, толкова и успешна за младата певица. Тя успя да се наложи като истински музикант и дори бе поканена като гост-звезда на тазгодишното издание на Victoria's Secret. Сред забележителните успехи на Тейлър Суифт определено поставяме и модните ѝ решения.

До момента младата блондинка сякаш търсеше своя точен стил, сменяйки най-различни визии. През 2014 година тя успя да открие правилната формула и да се „намести“ в класациите за най-добре облечени звезди на 2014. Сред най-добрите визии открояваме сребриста рокля на Gucci Premiere, в която звездата буквално заблестя на червения килим на звездите „Грами“.

Вижте кои са другите знаменитости от тази класация в Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
гъзъ й се види.ох на дедо момето
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо живота е толкова справедлив ?
4
0
 
1
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Това ,че си знаменитост не значи ,че имаш вкус .Най-добре се вижда когато застанат пред камерата и започнат да валят коментари .
3
3
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Тейлър Суифт се е облякла като Плашилото от "Алиса в страната на чудесата". Иначе е най-красива от всички. Анай-добре облечена е Джесика Алба. :)
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тейлър Суифт!Красота, елегантност и класа - това мога да кажа и за нея, и за тоалета й!Всички останали, от показаните в галерията, евтинеят в сравнение с нея.
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честно казано, нищо не ми хареса.