Звездите, които страдат от хронични заболявания

И те са хора с проблеми, макар животът им да изглежда перфектен
29 дек 2014 07:42, Теодора Драгоева
10
Звездите, които страдат от хронични заболявания
Майли Сайръс; Снимка: Reuters

Повечето знаменитости изглеждат така, сякаш животът им е перфектен. Те винаги са с идеална визия и широки усмивки на лицата си, изкарват много пари, радват се на лукс и внимание и т. н..

Зад всичко това обаче, понякога и те крият същите проблеми, от които страдат и обикновените хора. И те имат неуспехи в личния си живот и се борят с хронични заболявания и т. н.

В случая ще ви покажем кои звезди страдат от тежки, хронични болести и въпреки това успяват да се къпят в слава и да имат успехи в професионалния си живот.

Олимпийският плувец Майкъл Фелпс например, от 9-годишен е с диагноза ADHD (дефицит на вниманието и хиперактивност).

Попзвездата Майли Сайръс разкри пред света през 2009 г., че има тахикардия, заболяване на сърцето.
Тя каза пред MTV, че заболяването не е опасно за живота ѝ, но че все пак лекарите са я посъветвали да намали скоростта, с която се впуска в кариерата си и да си почива повече – нещо, което тя не направи.

Вижте кои са другите 10 звезди, които страдат от хронични и/или тежки заболявания в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
poznati temi
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тука сте странни хора. плачете за здравната система у нас. ами идете в Африка, Индия, Бангладеж на зъболекар. В Индия има улични зъболекари на тротоара. Пълно щастие няма никъде. Има общества в които има воля, и в които няма воля.
3
3
 
6
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Относно снимката горе: Доколкото знам, мъжете също имат зърна на гърдите както и жените.Е, на мъжете са по-малки но нали пак са същите?Мъжете си показват зърната без притеснение (и без порицание). Жените обаче все още не ги показват. Цялата останала част от гърдата обаче - може да се показва така ли е прието?Всъщност се чудя на тези които си лепват някакви стикери на зърната дали по-скоро не ги украсяват вместо да ги прикриват? Не че подкрепям феминистките.
2
1
 
6
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Ама че измишльотини! ADHD е диагноза която май е доста спорна. Всяко непослушно дете може да му лепнат подобна диагноза ако не могат да намерят начин как да се справят с него.А тахикардия между другото изобщо не е диагноза на заболяване, а симптом. Симптом който може да се дължи на най-различни причини. Понякога кардиолозите изписват за това бета блокери, но едва ли има универсално лекарство. Не и преди да се установи точната диагноза.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По *** статия не измислихте ли. Майкъл Фелпс с диагноза АДХД. Тва за щатите е се едно хипертония в България. Там всеки 3-ти е с тая диагноза(тва не е сърказъм) факт.