Мат Лебланк отново е без гадже

Актьорът се раздели с партньорката си Андреа Андерс
7 яну 2015 22:10, Мария Дуковска
12
Мат Лебланк отново е без гадже
Последната публична изява на Андреа и Мат; Снимка: Getty Images

Мат Лебланк отново е необвързан мъж. 47-годишният актьор и приятелката му Андреа Андерс бяха заедно в продължение на осем години, след като се запознаха на снимачната площадка на сериала „Джоуи“.

Говорителят на звездата от „Приятели“ потвърди, че двойката е решила да сложи край на връзката си преди известно време.

За последно Мат и Андреа бяха видени заедно през месец август миналата година, докато вървяха по червения килим на наградите Еми в Лос Анджелис, Калифорния. В понеделник вечерта актьорът се появи сам на премиерата на сериала „Episodes“ в Ел Ей и изглеждаше в много добро настроение.

В момента Мат Лебланк живее в Лондон заради снимките на сериала, но се върнал в САЩ, за да го промотира. Той и Андреа обявиха публично романтичните си отношения през 2006 година, малко след като актьорът се раздели със съпругата си Мелиса Макнайт, с която бяха женени в продължение на три години.

През октомври миналата година по време на парти за Хелоуин Мат Лебланк бе забелязан да флиртува с блондинка в оскъден костюм.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да, и се радведе с Дейвид Аркет. Май най-добре се пласира все пак Дженифър Анистън, въпреки неблагополучията й в личния живот.
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от тези шестимата най добре капитализира своята известност Кортни Кокс - омъжи се за прекрасен мъж, направи дав чудесни филма - Скандалон и Агеншко, с което показа че може да влиза и в други роли, запази фигурата си, спечели популярност. за сметак на това Дейвид Шуимър тоталон потъна. Той вече само Рос и никой друг.
3
1
 
3
 
! Отговори
АБВ преди 9 години
Наистина ли? Това е ужасно. Как ще заспя довечера!Това е изключително важна новина която трябва да е на първа страница на най-големите всекидневници в света.
2
0
 
1
 
! Отговори
Мира преди 9 години
Анонимен,колко струва да си говориш сам хахахахахахахаха
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ufffff