Балетната дива Дауцен Крос

Супермоделът се преобрази в балерина
22 яну 2015 20:57, Мария Дуковска
2
Балетната дива Дауцен Крос
Снимка: Glamour
Дауцен Крос е един от най-красивите и обаятелни модели в момента. Освен със страхотна кариера, холандската чаровница може да се похвали и с прекрасно семейство – любящ известен мъж и две деца.

Всъщност няма как да не признаем на Дауцен появата ѝ на модното шоу на Victoria's Secret в началото на декември миналата година.

Имайки предвид, че тя роди второто си дете в края на юли 2014 година, само за няколко месеца красавицата успя да върне своята перфектна форма!

Няма как холандците да не се гордеят със своята популярна сънародничка, ето защо не е изненада, че холандското списание Glamour заложи именно на Дауцен Крос за корица на новия си брой. Моделът, както винаги, е прекрасна, женствена и красива.

На някои от снимките чаровницата се превъплъщава в образа на балетна дива, докато на другите извежда на преден план своя сексапил. Най-новата фотосесия на лицето на парфюма на Calvin Klein „Reveal“ е заснета от фотографа Пол Беларт и определено трябва да бъде видяна.

За да се насладите на Дауцен Крос, позираща за февруарското издание на холандския Glamour, просто посетете  галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: супермоделДауцен Крос
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Г. преди 9 години
Фамилията й на холандски се чете Крус, не Крос.

Спонсорирани публикации