Ало измамници ужилиха и Богдана Карадочева

След като спипали престъпника, той върнал парите на легендата
25 яну 2015 09:01,
98
Ало измамници ужилиха и Богдана Карадочева
Снимка: архив Булфото

Естрадната ни легенда Богдана Карадочева стана поредната жертва на ало измамници у нас, пише „Монитор”. Певицата дала цели 2 бона на мошеник, хващайки се на въдицата, след като непознат мъж й се обадил от името на неин близък и се представил за лекар в голяма столична болница.

Карадочева се вързала, защото измамникът знаел името на нейния познат и телефона й.

Измамникът й казал ужасяваща новина, че внучето й Димитър, който е на 5 годинки, е пострадал много лошо в детската градина.

„Обаждаме се на вас, защото никой от родителите не си вдига телефона”, излъгал измамникът. Той казал на Богдана, че трябва спешно да донесе за операция на момчето 2 бона и че колкото повече се бави интервенцията, толкова по-лошо. В своята паника изпълнителката въобще не се сетила да позвъни на таткото или майката и веднага отпрашила за болницата, пред която тарикатът дошъл, облечен в престилка.

Бързо грабнал плика с парите от ръцете на изпълнителката и избягал, съобщи „Слава”. Когато Богдана влязла в болницата и попитала за внука си, се оказало, че хлапе с такова име няма.

Малко по-късно униформените сгащили измамника, който заявил с цялата си наглост, че е страшен фен на Богдана и дори й се извинил и й върнал парите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
6
 
! Отговори
Georgieva преди 9 години
Vazmu6tavam se ot zlobata na horata.Izvestnite sa6to sa hora i tova ,4e emociqta gi e podvela ne gi pravi prosti. AZ b1qh na kosam da se podveda prosto se obadih na da6terq si.Sajelqvam 4e ne zapazih saamobladanie i da si ugovorq sre6ta ......razbira se parvo na 112...stra6no sajelqvam. Stanali sa mnogo pekani mo6enicite obadiha se i kato fon ima6e drugi glasove koito imitiraha rabota v spe6en centar a i ni6to 4udno da ima zapisVparviq moment 4ovek mu pada perdeto, n e e tolkova elementarno .
27
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази е един от най богатите в България, нормално е да го заловят като си представиш на кои застрахователи си плаща.
26
1
 
15
 
! Отговори
бг преди 9 години
И така ли завършва историята?
25
1
 
6
 
! Отговори
до 29 преди 9 години
Браво !
24
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И лицата на тия *** трябва да стават публично достояние, а не да ми слагат снимките на жертвите.Лицата на всичките престъпници трябва да висят навсякъде, за да ги виждат хората, да ги запомнят и да не им се връзват.
23
9
 
62
 
! Отговори
**** преди 9 години
Правоверната седесарка Богдана чудесно знае че в демократична България всичко вече се урежда с рушвети, как да се усъмни жената?! Нали за това се бори и пя песни по площадите...
22
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези от "елита" живеят в друг свят, а плебса живее в демокрацията която направо го затрива.
21
0
 
57
 
! Отговори
Мурихей преди 9 години
на държавата и липсват трудови лагери и строителни войски,всеки хванат в такава измама да не лежи в затвора(понеже там почивката му е за наша сметка)нека да бачка здраво 3 години и няма да иска да погледне телефон още повече да *** и прочие
20
4
 
56
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Богдана, Багдана. Това че си известна, не значи че си умна.
19
6
 
40
 
! Отговори
Х преди 9 години
Имала,дала.
18
0
 
77
 
! Отговори
Кратун преди 9 години
Каогато става въпрос за известни хора, винаги ги хващат. И колите им намират .... моята вече половин година я няма....
17
3
 
28
 
! Отговори
Хо преди 9 години
Освен,че разполагат с пълна информация за жертва та и нейните близки тези ГАДОВЕ пренасочват телефонните разговори към свои поставени официални лица......Никой не е застрахован да не попадне в капана!
16
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На лъжците им се реже езика, на крадците - ръцете, изнасилвачите най-малко се крастрират. Друго решение няма за тия ***!
15
0
 
52
 
! Отговори
Съда е виновен преди 9 години
Даваха по Нова тв журналистическо разследване при което се оказа, че тези измамници са с по 10-20 пробации и продължават да са на свобода, а трябва след първата пробация, когато е извършено престъплението преди тя да е свършила директно да отиват в затвора както е по закон, обаче нашите изобщо некорумпирани съдии дават втора, после трета пробация и така до 20-та! Самите престъпници се държаха алогантно с екипа и изобщо не им пукаше, че са ги разкрили! Показаха и къщите им, едни огромни палати
14
3
 
41
 
! Отговори
Глупаци преди 9 години
хора,които ги лъжат по телефона не трябва да гласуват на избори...
13
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
по голяма измислица не бях чела
12
0
 
46
 
! Отговори
Хо преди 9 години
По същата схема майката на мой приятел бе на косъм да се раздели с 20 000 лв..След обаждане от доктор,че дъщеря и (поименно) е с 50% изгаряния и фрактури след пожар в училище и транспортирана с хеликоптер до болницата, където да и бъде извършена спешна операция.За справка я помолили да звънне на 166 и да търси инспектор Х. От 166 приели обаждането и я свързани с инспектор Х, който щял да и съдейства за всичко включително и за парите........ВНИМАНИЕ....Схемата е голяма!!!
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубаво е по често да има ужилени такива хора, защото те се имат че са над останалите хора и не хаят за неизвестните хора. В крайна сметка никой не е застрахован и по известните личности от позицията която имат трябва да бъдат по-активни в борбата с престъпниците.
10
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И как така на Багданка са открили крадеца веднага....? ***, неграмотна, изостанала, недодялана полиция, управници ....
9
0
 
37
 
! Отговори
Майката Ситрака преди 9 години
В България всичко се урежда под масата... Та затова и виреят мошениците...