Абрамович се оженил тайно за Дария преди цели 7 г.

Новината за сватбата обаче излиза наяве едва сега
29 яну 2015 15:02, Мария Дуковска
25
Абрамович се оженил тайно за Дария преди цели 7 г.
Снимка; Reuters

Оказва се, че олигархът Роман Абрамович се е оженил за половинката си Дария Жукова на тайна церемония преди цели седем години, но новината за брака им се появява едва сега. 48-годишният собственик на футболен клуб „Челси“ и 33-годишната Даша са заедно от 2005 година и имат две деца.

Даша е трета съпруга на Роман, като той се разведе с втората си жена именно заради любовта си към нея.
Досега медиите винаги са посочвали Жукова като „приятелката на Абрамович“, а тя не е опровергавала статуса си пред журналистите.

Дария е от еврейски произход, а баща ѝ е виден руски бизнесмен. Тя е израснала от 10-годишна в Калифорния, САЩ, с майка си. Именно там тя среща Роман навръх Нова година преди 10 години.

Двамата с Абрамович имат син – Аарон Александър, роден през декември 2009 г., и дъщеря – Лия Лу, родена през април 2013 г.

Роман има пет други деца от предишния си брак със стюардесата Ирина, с която бяха заедно 16 години. Дария и Роман живеят в лондонския квартал Кенсингтън, въпреки че притежават десетки имоти по цял свят (две къщи на Карибите, къщи в Москва и в Санкт Петербург, ранчо в Колорадо и др.).

Той също така притежава два самолета – Боинг 767 и 737, три хеликоптера, персонализирано Ferrari, две лимузини Maybach, Porsche Carrera, Rolls-Royce Corniche и три яхти.

Жукова е куратор по образование и има галерия в Лондон.

Още светски новини прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама те така си вояват от край време, това, че умират славяни и някакви други си, не е толкова важно, светът и без другото е пренаселен и се налага редукейшън, пардон редукция
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Истината е, че полските йудеи управляващи щатите и властващи в Украйна воюват с руските йудеи. Израелските йудеи се чудят как да ги помирят, а истинските евреи не смеят да гъкнат, спомняики си Холокоста!
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не са чекисти, от Хабад са чичо, знаеш ли Хабад?! Милионерите хабадци са в Лондон, по- бедните хабадци във Варна, а Сатанишевич в Брюксел!
14
1
 
6
 
! Отговори
уии преди 9 години
Е СЕГА ВЕЧЕ ЩЕ ГО ПРЕМЕСТЯ ОТ ЛЕВИЯТ В ДЕСНИЯТ.
13
0
 
5
 
! Отговори
me преди 9 години
Не мога да повярвам, че толкова безмислена статия стои на първа страница цял ден. На кой по дяволите му пука дали са се оженили или не. Да не говорим, че за мен е необяснимо как може мъж на 48 да се остави да изглежда по подобен отвратителен начин. Язък, че има толкова пари като изглежда като дядо от толкова млад. И не на последно място, мисля че дечурлигата му бяха станали 8, и сте пропуснали подводницата. Вярно, че май я продаде, но все пак, стои добре в списъка :)
12
0
 
10
 
! Отговори
за четвърти път преди 9 години
Кога Абрамович ще се ожени за четвърти път?
11
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бей жидов спасяй Россию
10
5
 
13
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
АБЕ ДО КОГА ЩЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С МРЪСНИ КРАДЛИВИ ***..АКО ЧИЧКОТО С МУСТАЧКИТЕ СИ БЕШЕ ДОВЪРШИЛ ДЕЛОТО НА ТОЗИ КРАДЛИВ *** РОДИТЕЛИТЕ ЩШХА ДА СА ИЗЛЕТЕЛИ ПРЕЗ КОМИНА..И СВЕТА НЯМАШЕ ДА МУ ГЛЕДА МАЗНАТА КРАДЛИВА МУТРА..АЙДЕ СЕГА МЕ ТРИЙТЕ ДА НЕ ОБИДИМ ***
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А не,ще я гледа! Такава жена за изпускане ли е?
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Жукова е куратор по образование". Явно е добре в курирането след като е завъртяла главата на тия милиардер.
7
0
 
17
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
Пък ти си опъвай каиша днес за 20 кинта.
6
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В русия на Путин евреите са завзели всички хубави длъжности.Олигарсите са евреи и са необезпокоявани. Журналистите са евреи (Ургант), чиновниците са евреи.Путин по майка е Шаломов, ама това сигурно не е от значение.Медведев има право на израелско гражданство,което значи,че е евреин. За останалите какво да говорим? Вижте им имената.Русия е превзета от евреите.Ама иначе много скачт по форумите червените, че видите ли САЩ бил юдейски.Той САЩ е юдейски, но и Русия след 1917 г. е завладяна от тях
5
5
 
17
 
! Отговори
lol преди 9 години
другари, я ми обяснете, моля. Нали ционистите, *** и цялата англо-саксонска *** искат да свалят другаря Путин. А Абрамович е от приближените му. Ами защо тогава съпругата му от 10 годишна живее в щатите, а децата са си ги кръстили с такива хубави, типично руски имена Аарон и Лия Лу. Хубавото е поне, че щерката на другаря Путин е традиционалистка и се радва на лукса в Россия....oh wait...
4
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Брей колко лош, този Абрамович! А пък англичаните са толкова доволни от неговите 500 млн. лири инвестиции там. А футболният му отбор Челси го направи шампион на Европа няколко пъти.
3
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такива като тоя олицетворяват съвременна Русия. Мутро-олигарси. Тоя фалира като губернатор Чукотка. Но такива като него не са в затвора а в Думата.Все едно гледам продължението на "Бригада".Юдейска ***.Тая как се е омъжила за това плашило не знам.
2
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ферари, порше, глупости ... баткооо, едната му яхта струва колкото Дружба 1
1
9
 
23
 
! Отговори
Оигархична преди 9 години
мазна еврейско- руска мутра. Това виждате на снимката ! Да уточня- беззъба !