Боби Кристина Браун се подобрявала, отваряла си очите

Леля ѝ отрече, че ще ѝ изключват системите
Обновена: 11 фев 2015 16:57 | 11 фев 2015 16:57,
18
Боби Кристина Браун се подобрявала, отваряла си очите
Ник Гордън и Боби Кристина Браун Снимка: Getty Images

Дъщерята на Уитни Хюстън - Боби Кристина Браун, продължава да бъде на животоподдържащи системи, но състоянието ѝ се подобрява. Нейната леля Леола Браун каза в интервю за Fox 5 TV, че нейната племенница си отваря вече очите и дава обнадеждаващи сигнали за подобрение.

Още по темата
Вчера се появи информация, че днес, в деня на смъртта на Уитни Хюстън, ще бъдат изключени системите на Боби Кристина, защото състоянието ѝ е безнадеждно. Адвокатът на баща ѝ Боби Браун обаче опроверга и подчерта, че се дава грешна информация за състоянието на момичето.

Лелята - Леола Браун, също отрече, че ще спират животоподдържащия апарат и помоли всички да имат надежда и да се молят за Боби Кристина.

Леола Браун разказа в интервюто колко тежко е било за семейството да гледат 21-годишното момиче в такова състояние.

"Криси дава много признаци, че ще се оправи. Тя е добре. Още е на поддържащи системи, но се подобрява и си отваря очите", твърди тя.

Леола Браун отказа да коментира раните, които са били открити по лицето на Боби Кристина. Въпреки това заяви, че интимният ѝ партньор Ник Гордън не оказва добро влияние върху нея.

"Надявам се скоро той да бъде обвиняем в разследването, което води полицията по случая с Криси", заяви лелята на Боби Кристина.

Леола Браун също допълни, че тя не познава Ник Гордън, въпреки че е живяла заедно с брат си и Уитни Хюстън в една къща, а момчето е било като доведен син на семейството. Лелята твърди също, че двамата с Боби Кристина нямат официално сключен брак.

Сестрата на Боби Браун даде ясно да се разбере, че инцидентът не е опит за самоубийство.

"Всички трябва да знаят едно със сигурност - Криси никога не би си посегнала, тя обича живота твърде много", обясни тя.

В същото време и друг член на семейството - Шейн Браун, потвърди, че братовчедка му е по-добре и че има надежда тя да се оправи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано се иправи момичето, но цялата история започна да се превръщаа в чалга от американско-негърски тип.Отново и жешая възстановяване.
13
0
 
0
 
! Отговори
Азармо преди 9 години
до поредния незначим анонимен 7: Нищо не е случайно и известните са направили нещо, за да са известни! Иначе щяха да бъдат просто поредния анонимен 7 като теб.
12
0
 
7
 
! Отговори
12 -подкрепям преди 9 години
До Анонимени аз се моля също!-това е чудо,че се е подобрила Молете се хора,молете се и за България да се оправи,да има справедливост за отруденият ни и ограбен народ! Бог да пази България!
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Oх, дано да е така! Няколко дни се моля за горкото дете. В крайна сметка не са били големи радоститей от живота досега. Стискам палци и продължавам да се моля ))))))))))
10
1
 
26
 
! Отговори
DEVIL-JIN преди 9 години
Дръж се момиче трябва да живееш.БОГ да те пази и да ти дава сили.
9
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
не е истина, та тая даже не е и певица, а само шмъркачка, тука такива като умират и некролози не им пишат!
8
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано да е вярно, ама имам едно съмнение... че родата се е изпокарала заради наследството от Уитни и са решили да я оздравеят, както се казва, докато не "направи завещание" по някакъв начин.
7
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко хора гаснат по света без да са интересни на обществото, просто защото не са синове и дъщери на някой известен...
6
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** долнопробният начин да са в центъра на вниманието.на кой реално му пука дали ще живее или умре.ако умре роднините и ще приберат застраховката и наследството и всички ще са щастливи.
5
1
 
18
 
! Отговори
me преди 9 години
Добре де, защо си мисля, че докато си на животоподдържащи системи не можеш да си отваряш очите много много. така де, можеш, ама обикновено след като го направиш, ако мозъкът ти работи нормално, ти махат интубацията и другите маркучи. Дано да се оправи момичето де, че толкова млада е просто жалко да си отива. И дано да си намери добър психолог и да разкара паразита-побойник от себе си.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано да се оправи момичето. А е много вероятно онзи доста да я поотупал и за пред полицията уж да е прекалила с разни вещества. Кой знае как я е маризил както Боби Браун кютечеше майка й (лека й пръст на жената).
3
21
 
8
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
АБЕ ДА И ДАДЪТ ПРЕЗ СИСТЕМИТЕ 2-3 ГРАМА БЕЛО И 200 МЛ СТАР ДЖАК...И ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ АБСТИНЕНЦИЯТА В МИГ...ЩЕ ЗАПРИПКА КАТО НОВА АФРИКАНСКАТА МАЙМУНКА И ЗА ОЩЕ ЩЕ ПИТА
2
1
 
58
 
! Отговори
janna преди 9 години
Еее, много, много се радвам за Боби Кристина и вярвам, че наистина ще се оправи, а виновникът ще си получи заслуженото! А журналистическото племе отново доказа колко е гнусно!
1
1
 
45
 
! Отговори
хубава новина преди 9 години
Слава на Бога! Въпреки,че лекарите не давали шансове то само Господ Бог има думата за това,защото животът е в неговите ръце!