Мадона заклейми възхода на крайнодесните в Европа

Звездата осъди растящата нетолерантност
Обновена: 27 фев 2015 13:00 | 27 фев 2015 13:00,
13
Мадона заклейми възхода на крайнодесните в Европа
Снимка: БТА

Мадона заклейми разрастващия се антисемитизъм и крайнодясната политика във Франция и Европа, като отново предизвика гнева на все по-популярната френска партия Национален фронт, съобщи Асошиейтед прес.

Певицата каза по френското радио Юроп-1, че "нивото на нетолерантност наистина е плашещо" и нарече Националния фронт "фашистки".

През 2012 г. на концерт в Париж Мадона показа видео с кадър на лидерката на Националния фронт Марин льо Пен със свастика на челото.

Партията заведе дело, но съдът не му даде ход. Валран дьо Сен-Жуст, юрист на Националния фронт, каза, че делото може да бъде подновено, когато Мадона отново пее във Франция през лятото.

Основателят на Националния фронт Жан-Мари льо Пен е осъждан многократно за расизъм и антисемитизъм. Дъщеря му Марин обаче се опитва да се дистанцира от това, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А коя е бабата на снимката?
9
0
 
4
 
! Отговори
Мадона да каже какво преди 9 години
предпочита да види,когато дойде да пее в Европа:1/ Марин льо Пен със свастика на челото;2/ Червено знаме с полумесец на покрива на Ватикана;3/ Вместо градовете на демократична Европа - селскостопански кибуци с шестолъчна звезда над входа(За незнаещите пояснявам,че в кибуците земята е колективизирана; с парите от продадената реколта се купува най-необходимото,за да просъществува кибукът, членовете на който не получават пари на ръка, а колективът решава кой от какво има нужда, та да му се купи)
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мадона е *** като чалгарака. Да си гледа краварника и да не се намесва в Европа. Аман от американски парцали.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БАБА МАДОНА ЩЕ НИ ДАВА ТОН В ЖИВОТА! ТАЗИ ИЛЮМИНАТКА, МАСОНКА И САТАНИСТКА! И ТЯ Е ОТ ТЯХ, МИСЛИ ЛИ, ЧЕ ПАСЕМ ТРЕВА!
6
1
 
16
 
! Отговори
4666 преди 9 години
Мъдона е известна кабалистка, сатанистка с явни предпочитамия към *** момченца. То и тя си пада малко ромка, па макар и изрусена. Нормално е да си брани правата на малтретирана ***, дето Шон Пен я млатеше.
5
6
 
2
 
! Отговори
до 4 преди 9 години
Това е въпросът - дали наистина по-примитивният се опитва да надделява или това е измислица - търсене на повод за нетолерантност...?На един-двама луди, дето гърмят, се падат милиони техни напълно нормални събратя - намирисва на изкуствено насъскване... кой, защо..?Освен това българите също влизат в тая схема - по-примитивни са и се опитват да надделяват - най-голямата вълна нашественици в Европа са (с румънците) и създават най-големите проблеми - и ти си съгласен да бъдат дискриминирани..!?
4
1
 
14
 
! Отговори
Мадоно, Мадонке! преди 9 години
Сал ти ли си гласовита,сал ти ли знайш да пееш?Гледай си попмузиката и, ако искаш да се изказваш по актуални социални проблеми, първо се запознай с фактите. Всяко социално явление е следствие на някакви причини.Нали коренът ти е италиански? Нека само да ти напомня, че с Мусолини са водени преговори за създаване на ромска държава в Североизточна Африка. Има си крушка опашка... Когато се съберат на едно място хора от различни култури и се опита да надделява по-примитивният, следват някои неща
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Европа трябва да направи разлика между толерантност и смирение ... и да спре да бъде смирена .
2
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този медиен продукт, с гласче, на изкуствено дишане от уредбите и змуковите ефекти, го очаква персонално казанче в Ада.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мамона...