Тейлър Кини кръшкал на бившата си с Лейди Гага

Актьорът започнал връзка със звездата, докато още живеел с друга
Обновена: 27 фев 2015 14:38 | 27 фев 2015 14:38, Мария Дуковска
6
Тейлър Кини кръшкал на бившата си с Лейди Гага
Снимка: Twitter

Оказва се, че годеникът на Лейди Гага – Тейлър Кини, не е най-верният мъж на планетата. Бившата му приятелка Британи Сакет разказа в интервю, че актьорът е започнал да спи с попзвездата, докато двамата все още са живеели заедно.

„С Тейлър имахме близо 2-годишна връзка, обичахме се и той ме беше запознал със семейството си в Пенсилвания. След като се снима в музикалното видео на Гага обаче, нещо в него се промени“, разкри тя.

Блондинката разказва още, че Тейлър я е мамел известно време с певицата и в крайна сметка тя ги е хванала в интимен момент. Британи описва хубавеца като мъж със слаба воля, който обича да лъже и е склонен към предателство.

Мис Сактет споделя още: „Това, което той ми причини, беше наистина неочаквано. Оказа се, че е имал отношения с Гага седмици преди да се раздели с мен.“

Когато среща Гага, Тейлър работи като модел и се опитва да пробие в актьорската професия. Малко след като става нейно гадже той добива голяма популярност и получава първата си по-сериозна роля, а именно в сериала „Дневниците на вампира“. В момента пък е звезда в поредицата „Пожарникарите от Чикаго“.

33-годишният Кини предложи брак на певицата на Свети Валентин.

Още светски новини може да прочетете в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Лейди ГагаТейлър Кини
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
някой хора са си намерили оная работа на улицата .... мое ли да унъждаш такова нещо като Гага
4
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За миг си представих Лейди Гага в леглото. Бр-р-р-р-р-р-р.Това момче е с отклонения.
3
1
 
9
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Оооооо Сидни, как си бе приятелю? Напафках се и за миг помислих, че си изчезнал. Там при вас има много големи крокодили разбрах, чак се притесних за теб. Сега ми е по-спокойно, че майка Ав$$тралия те е пощадила...Това е за да разправяш на аборигените колко е яко в БГ-то, да знаеш! Няма случайни неща!
2
9
 
6
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
ама, не разбрах кой на кого предложил брак?Явно Тейлър е геврека защото Лейди Гега е мъж, който умело прикриваше адамовата ябълка с високи яки преди да се оперираА преди 10 години се смеехте на Азис, сега той се смее.Ще дойде ден когато с свещ ще го търсите Азис ама няма да го имааа
1
6
 
7
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Какво да не и изневерява момчето, та тя е като бледолик вук!