Холивудските актриси, които са носили корони на принцеси

За доста от тях това беше трамплин в кариерата им в Холивуд
19 апр 2015 09:08, Теодора Драгоева
2
Холивудските актриси, които са носили корони на принцеси
Ейми Адамс; Снимка; outnow.ch

Много популярни актриси са се превъплъщавали в култови филмови принцеси и то преди самите те да влязат в А-лигата на Холивуд.

Пример за това е червенокосата звезда Ейми Адамс, която носеше корона и рокля от тюл във филма на Дисни от 2007 г. "Омагьосана".

Към днешна дата Ейми има няколко номинации за Оскар, но преди осем години тя не беше особено известна, но пък си партнираше в лентата със звезди като Патрик Демпси и Сюзън Сарандън.

Стъклените пантофки и голямата бална рокля могат да се окажат трамплин и за кариерата на британската актриса Лили Джеймс, която наскоро се превърна в Пепеляшка, в новия римейк на Дисни.

Лили е телевизионна актриса и досега беше позната само от сериала "Downton Abbey", но със сигурност я чака шеметна кариера в кино индустрията.

Никол Кидман може да е звезда от супер величина, но през 2014 г. реши да сложи короната на покойната, легендарна принцеса на Монако - Грейс Кели. Филмът не беше посрещнат добре от критиците, но пък Никол със сигурност е попила малко от дворцовия живот.

Вижте кои други холивудски актриси са си слагали корона на принцеса в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
хелън мирър - кралица елизабет, талиса сото - принцеса китана, ан хатауей, почти няма актриса която да не е била принцеса...
1
3
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Много плоски тези принцеси.