Знаменитости без Фотошоп

Кои жени се осмелиха да позират в естествения си вид?
Обновена: 25 апр 2015 21:06 | 25 апр 2015 21:03, Теодора Драгоева
7
Знаменитости без Фотошоп
Кейт Мос през 2009 година; Снимка: New York Magazine

Всички сме наясно, че звездите и моделите от кориците на списанията не изглеждат перфектно във всеки един момент от ежедневието си.

Като всички останали жени, те също имат своите недостатъци, които "в името на красотата" и съвършенството биват туширани с много грим и намесата на Фотошоп.

Все по-популярна обаче става тенденцията известните дами да се показват без грим. Доказателство за това са техните снимки, най-често публикувани в социалните мрежи.

За щастие, все повече списания и марки също променят мисленето си и застават зад идеята, че именно естественият вид на жената я прави наистина красива. Дори повече от илюзорността на фотообработката.

Ако се върнем шест години назад, ще видим, че Кейт Мос е една от първите, които разчупиха нормите в това отношение.

Британският супермодел позира на февруарската корица на списание New York през 2009 година, като снимката ѝ по никакъв начин не е обработвана със софтуер. Гримът е почти незабележим, с изключение на черната очна линия.
След Кейт Мос и други звезди и модели се осмелиха да застанат пред камерата с ясната идея, че снимките им няма да бъдат обработвани.

Ако искате да разберете кои са те, просто посетете галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до 4 преди 8 години
До Анонименмногоясно е казано ''без фотошоп'' , а не ''без грим'' ,имат грим -все пак се снимат на фотосесия за списание ,не им е за цел ,да се загрозяват ,за да може ''обикновения човек' 'да се успокои ,че може да ги сваля,има ,псува и т.н...
3
1
 
4
 
! Отговори
защо преди 8 години
До Анонимен 2Като гледам минусите на коментара Ви, който е съвсем основателен, то май доста хора са спали в часовете по граматика.
2
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха,ха- усмелиха ! И 4-ти клас май нямате !
1
2
 
8
 
! Отговори
хе хе хе преди 8 години
Теодороооо!Я пак да видим кои жени са се "усмелили"