Бориса за връзката си с Андрей: С него е диво!

Красавицата си признава, че харчи много пари
29 апр 2015 17:26, Мария Дуковска
24
Бориса за връзката си с Андрей: С него е диво!
Снимка: LOVE style
"С Андрей диво си беше, диво си и остана!", така коментира Бориса Тютюнджиева в интервю за списание LOVE style връзката си с тв продуцента Андрей Арнаудов.
 
Наскоро тя бе избрана за най-сексапилната българка. "Най-големият подарък, който той ми е правил е подкрепата, чувството за единство и любов. Нищо материално не би могло да се сравни с удоволствието да се чувстваш обичан и в безопасност".
 
Що се отнася до слуховете, че заради нея тв водещият ще банкрутира, тя коментира: "Не знам как да коментирам "банкрутирането". Няма да лъжа – харча много, но и изкарвам. Те нали парите са за това. Няма да ги кътам до старини, за да ги харчи някой друг накрая. Не, мерси!".
 
Бориса разкри и какви са отношенията ѝ с Николета Лозанова, с която преди месеци се разцелува по време на интервю в предаването "Папараци".
 
"Не сме приятелки. Аз не допускам всеки в личното си пространство, а за добро или лошо съм доста избирателна. Не поддържам контакт с Николета, но не изпитвам негативни чувства".
 
Бориса отрича да е искала да заеме мястото на Лозанова в предаването и заявява: "Всичко, което съм искала – го имам!"
 
За първи път Тютюнджиева разкрива и нещо доста пикантно от личното си битие – че обича да се разхожда чисто гола в градината си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като знам Андрей колко бело буха, явно и тя е същата наркоманка и си изкарват доста "диво" :)))
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На всички им е ясно какво ще стане, когато се изчерпи банковата сметка...пардон, любовта и чувството на единство на Андрей.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хубавото същество на снимката е кученцето :)
9
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лъха на фалшиво от километри, не знам кого се опитва да заблуди. :)
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Най-големият подарък, който той ми е правил е подкрепата, чувството за единство и любов. Нищо материално не би могло да се сравни с удоволствието да се чувстваш обичан и в безопасност"."АХАХАХАХХАХАХАХАХАХ
7
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МАЙНАТука се сетих за един виц : Госпожице , ще си легнете ли с мен за един милион ? Ми за един милион , ще си легна с вас . А за два лева ? Абе ти за каква ме мислиш ? За каква ви мисля , вече се разбрахме.........сега се пазарим за цената..... :)
6
2
 
40
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Андрей е много просто момче! Имаше читава и красива жена - Даниела, разведе се с нея и хвана тая бръмчалка Бориса, върху която половина мъже от България са се учили!
5
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредната селска кифла изплувала от землянката без един лев в джоба.Харчела много ..............ако до вчера е закусвала баничка с боза и сега харчи по хилядарка на ден ще и се струва ''много'' но си няма и грам представа каквп е МНОооооооооГО.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Андрей -грозничкия,с очилцата?приятелчето на Иван? ами той трябва да е ,има пари и си е купил мацката,какво се пените толкова ,това са ценностите днес ,грозен ама спари си купува жена -важното е да е хубава.:)
3
3
 
21
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Какво значение има кой колко харчи? Баба Пенка от село Малко Крушево не харчи нищо. Да не би да се пишат статии за нея? Никой не би трябвало да се интересува от това какво харчи някой друг. Авторът на статията е много повърхностен човек.
2
2
 
37
 
! Отговори
Невен преди 9 години
Всеки ден разбирам, че има поне още една жена, която не съм и чувал, но пък статистически погледнато е в нещо "Най-".
1
2
 
51
 
! Отговори
някой преди 9 години
Кой пък я е избрал тая за най-сексапилна българка?!?