Роксанчето потърсило Бареков заради "един филм"

Отново отрече да е била любовница на евродепутата
Обновена: 3 май 2015 08:00 | 3 май 2015 08:00,
14
Роксанчето потърсило Бареков заради "един филм"
Снимка: архив, Булфото

В интервю за новия брой на списание "Блясък" фолк певицата Роксана разкрива всички подробности около познанството си с евродепутата Николай Бареков.

Тя не крие, че двамата се познават много добре, и че в един момент от отношенията им той е влязъл в ролята на неин спонсор.

Още по темата

"Истината е, че аз го потърсих, защото трябваше да реализираме един филм. Познати ме посъветваха да се обърна към г-н Николай Бареков. Аз се обърнах съответно към него, обяснявайки му, че имаме един сценарий, но спонсорката ни се отказа в последния момент и нямаше как да осъществя филма. В последствие ние се виждахме няколко пъти, дори със сценариста, който написа това нещо за филма, заедно си определяхме срещите", споделя Роксана.

"В крайна сметка решихме, че няма да има смисъл от това нещо и така си станахме близки, но това не е нещо, което е било тайна. След това тръгнахме по митинги, като дойдоха предизборните кампании и така нататък. А самото ми ангажиране за тези мероприятия става от хора, които дори не познавам – те директно звънят във фирмата и ме ангажират.

При това държа да отбележа, че не съм пяла само за неговата партия, а за всички, които са ме потърсили. Истината е такава, че това не е единствената партия, за която съм ходила да пея. И какви са тези суми (20 хил. лева – бел.ред.), откъде дойдоха тези суми? Аз никога не съм виждала толкова пари накуп, предоставени ми от г-н Бареков!", допълва още пайнерката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
7
 
! Отговори
x преди 8 години
Не зная кой би си легнал а тази?! На мен лично ми е доста противна.
2
1
 
24
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Барека значи и ромки си хваща за гаджета :) Не се учудвам, никак даже. Все пак главният дудукчия на държавата трябва да поддържа някакво чалга реноме
1
4
 
25
 
! Отговори
DreamTheater преди 8 години
Ох,котьооооооооооооооооооо!