Ема Уотсън преговаря за филм с Том Ханкс

Актрисата от "Хари Потър" трябва да замени Алисия Викандер
26 май 2015 21:06,
0
Ема Уотсън преговаря за филм с Том Ханкс
Снимка: Reuters, архив

Ема Уотсън води преговори, за да замени актрисата Алисия Викандер в новия филм "Кръгът" с участието на Том Ханкс, съобщи Контактмюзик, цитиран от БТА.

Викандер в момента обмисля възможността да се снима в нов филм от поредицата за Джейсън Борн и в лентата "Кредото на убиеца". Шведската актриса се прочу, след като се превъплъти в образа на робот във филма "Ex Machina", който тази година се появи по екраните. Сега има предложение да партнира на Мат Деймън при завръщането му в нов епизод от поредицата за Джейсън Борн.

Новият филм ще бъде заснет от режисьора Пол Грийнграс. Викандер освен това води преговори, за да изпълни главна роля във филмова адаптация по видео играта "Кредото на убиеца". В този филм тя ще партнира на Майкъл Фасбендер, с когото се е снимала също в лентата "The Light Between Oceans". Очаква се натовареният й график да я принуди да се откаже от участие в "Кръгът".

Затова продуцентите вече са предложили на Ема Уотсън - звездата от филмовата поредица за Хари Потър, да изпълни ролята на млада служителка в областта на технологиите, която се оказва обвързана с мистериозен мъж, чиято роля е поверена на Ханкс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари