Салма Хайек – торнадо, което никога не се предава

Мексиканската красавица открито флиртува с "Madame Figaro"
26 май 2015 11:15, Теодора Драгоева
7
Салма Хайек – торнадо, което никога не се предава
Снимка; сп.Madame Figaro

Салма Хайек е свободна, огнена, дръзка и може да се похвали с кариера без граници. Всичко това зашеметяващата холивудска звезда ни показва в новата си сесия за списание "Madame Figaro".

48-годишната мексиканска красавица позира секси в дрехи на Saint Laurent, Azzedine Alaia, Bottega Veneta, Lanvin, Versus и Gucci, а кадрите са дело на фотограф Нико.

Салма е жена, която не се страхува и която никога не се отказва. Тя е описвана от близките си като горещо торнадо и като истински перфекционист.

Част от нейните известни подвизи са ролята във "Фрида", която ѝ спечели номинация за Оскар, създаването на иновативния телевизионен сериал "Грозната Бети", и разбира се, успешния брак с френския, моден магнат Франсоа-Анри Пино, който е баща на 8-годишната ѝ дъщеря Валентина Палома.

Освен това тази година е голямото завръщане на Хайек на големия екран. Тя ще се появи в няколко филма - в трилъра "Septembers of Shiraz" с Ейдриън Броуди, който беше заснет в България, във френската историческа драма "Il racconto dei racconti" с Венсан Касел и в лентата "How to Make Love Like an Englishman" с Пиърс Броснан.

Вижте снимките на Салма за изданието в галерията на Тialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
4
 
! Отговори
Празчо Минков преди 8 години
Това с колко години е по-голям не е от значение, след като Франсоа_Анри Пино е възгрозноват милиардер, известен като ценител на женската плът, която купува с парите си. Отделен е въпроса как този господин заменя красивата и привлекателна Линда Еванджелиста с този мексикански мустакат цицорест кон!
4
0
 
4
 
! Отговори
ПОЛЯ преди 8 години
До Празчо Минков Съпругът и е само с 4-5 години по-голям от нея. Имат сплотено и щастливо семейство и до сега не е имало скандали за изневери и други подобни. Пожелавам им много щастие. Помня я в прекрасната роля на Фрида Кало. Незабравима.
3
4
 
3
 
! Отговори
Празчо Минков преди 8 години
Голяма далавера, омъжила се е за някакъв вмирисан старик, продала е душата и тялото си за лъскави дрешки и обуща!Има много по-красиви жени в България, тази *** може да е сексуален идеал за някой, който не е бил с жена през живота си!
2
3
 
8
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 8 години
До Празчо МинковМинков, ти като не разбираш от жени що се изказваш. Ходи си жасай козата у вас и си пий ракията.
1
10
 
5
 
! Отговори
Празчо Минков преди 8 години
Като изключим големите й гърди, нищо кой знае колко интересно няма в това "торнадо"...Чак някаква неземна красавица не е, особено с тази възмургава конска физиономия!