Селската идилия на Елизабет Хърли - прасенца, гъски...

Британската актриса продава къщата си в Котсуолд
31 май 2015 09:46, Теодора Драгоева
2
Селската идилия на Елизабет Хърли - прасенца, гъски...
Снимка: veooz.com

Лиз Хърли увеличи цената на своя селски имот с 3 милиона британски паунда, въпреки че не може да го продаде вече една година. Имението на британската актриса се намира в градчето Котсуолд (недалеч от Оксфорд) и в момента тя се надява да му намери купувач за сумата от 9 милиона.
Елизабет притежава къщата от 2003 година, като живееше основно тук, докато беше омъжена за индийския бизнесмен Арун Наяр.
Селската идилия на 49-годишната Хърли върви с 300 декара земеделска земя, както и плевня, в която се отглеждат говеда, овце, прасета, пилета и гъски.
След развода си с Арун през 2011 г., Лиз се премести в друго имение в английската провинция Хертфордшир, където пък живееше с приятеля си Шейн Уорн.

След края на връзката си с австралиеца Шейн през 2013 г., Хърли се премести да живее в Лондон, където учи 12-годишният ѝ син Деймиън.
Колкото до това имение, то определено не е характерно за жена, която обича да минава по червения килим – тук няма тенискорт, нито басейн, а основно стопански постройки и градини с цветя. Твърди се, че именно желанието на Наяр да живеят в провинцията, а не в големия град, е станало проблем в отношенията му с актрисата, която се отегчила от селския живот много бързо.
Индиецът е имал интерес към земеделието и животновъдството и дори е започнал да прави своя марка колбаси.

Разгледайте имението на британската актриса в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя за хита "Всичките прасета на мезета" не е ли чувала?