Обичам те, не те обичам!

Вижте кои са звездните двойки, чиито сватби така и не се състояха
1
Обичам те, не те обичам!
Брад и Гуинет; Снимка; Reuters

В света на шоубизнеса е пълно с двойки, които са се подготвяли да започнат своя общ семеен живот, но вместо това са се разделили безславно.
Повечето от тези звездни тандеми са били заедно в продължение на години, но малко след като са обявили своя годеж пред света, те са разбрали, че всъщност не са родени един за друг.

Именно заради подобни примери годежите в Холивуд нямат добра слава и преди влюбените да вдигнат тежка сватба, никой не е готов да прави залози дали те ще имат съвместно бъдеще.

Затова бляскавият годежен пръстен няма и много голяма стойност и тежест сред богатите и известните, без значение колко е скъп в действителност.

Гуинет Полтроу и Брад Пит са пример за това. Двамата бяха заедно в продължение на 4 години в средата на 90-те и въпреки годежа си, се разделиха през 1997 г.

По-късно Гуинет се омъжи за фронтмена на Coldplay – Крис Мартин, с когото се разведе наскоро. Пит пък сключи брак първо с Дженифър Анистън, която напусна през 2005 г., за да се отдаде на семеен живот с Анджелина Джоли, която стана майка на 6-те му деца и негова втора съпруга.

Вижте в галерията на Тialoto.bg снимки на други известни двойки, които не стигнаха до брак, а от годежа минаха на раздялата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Ястреб Велики преди 8 години
Аз обичам само шльокавицата