Френското имение на Джони Деп и Ванеса Паради

Продавайки го, бившата двойка затваря една глава от живота си
23 юни 2015 17:28, Теодора Драгоева
2
Френското имение на Джони Деп и Ванеса Паради
Снимка; Sotheby's

Джони Деп пусна в продажба френското си имение, което споделяше с експоловинката си Ванеса Паради.

Холивудският актьор, който наскоро се ожени за американската актриса Амбър Хърд, продава имота за 16 милиона британски паунда.

Къщата на Джони и Ванеса се намира на Лазурния бряг, в близост до Сен Тропе. Те купиха 37-акровото имение преди 14 години, малко след като започнаха връзката си.

Двойката обяви раздялата си през юни 2012 г., но двамата така и не се решаваха да продадат красивата къща във френския прованс и по-точно в селото План дьо ла-Тур.

52-годишният актьор и 42-годишната френска певица и актриса отгледаха тук децата си Лили Роуз и Джак, които сега са съответно на 16 и на 13 години.

Колкото до каменната къща, тя е с площ 430 кв. м, има пет спални, три бани, два басейна и арт студио, където Джони е рисувал, а Ванеса е свирила.

Самата къща е построена в средата на XIX век, а Деп я реставрира напълно, след като я купува през 2001 г.

Според слуховете обаче, той е минал на друга вълна покрай 29-годишната си нова съпруга Амбър. В момента младоженците се оглеждали да си купят имение във Великобритания в стила на сериала „Downtown Abbey“. Освен това те имат частен остров на Бахамите, където сключиха брак по Коледа.

Вижте снимки на дома в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
КТБ преди 8 години
КУПУВАМ ГО. ДАЙТЕ ВРЪЗКА С ПРОДАВАЧИТЕ. ПАРИТЕ МИ ОТ КТБ СА МАЛКО ПО-МАЛКО, НО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕМ. КОЛКО Е ПОДРЪЖКАТА, ИКОНОМ, ГОТВАЧ, ЧИСТАЧКА, ГРАДИНАР И ПРИСЛУГА. ПИШЕТЕ КАКЪВ Е ТРАНСПОРТА, ДО НИЦА ИЛИ ДО МОНАКО СЪС САМОЛЕТ.