Кара Делевин: Жените са вдъхновение, но и падение!

Британският супермодел говори за своята сексуланост във "Vogue"
23 юни 2015 08:30, Теодора Драгоева
10
Кара Делевин: Жените са вдъхновение, но и падение!
Снимка: Vogue

Кара Делевин не се вписва в клишето за типичен модел. Тя е дива, необуздана, а и в ежедневието си често предпочита ниските обувки и спортния стайлинг. Тя е известна не само с успехите си на модния подиум, но и с бурния си любовен живот.

Именно за него британският модел говори в новия брой на американския "Vogue". В интервюто към фотосесията Кара за пръв път проговаря за любовните си отношения с певицата Сейнт Винсент, с която са заедно от началото на тази година.

С най-новата си поява за модната библия чаровницата промотира предстоящия си филм – "Paper Towns", в който има главна роля. Преди да видите кадрите от последната фотосесия на 22-годишната Кара Делевин обаче, прочетете няколко откровения на модела:

За връзката ѝ със Сейнт Винсент: "Мисля че това, че съм влюбена в приятелката ми до голяма степен е причината, заради която се чувствам толкова добре със самата себе си. А това, че тези думи излизат от устата ми, е истинско чудо".

За това, че я привличат жени: "Отне ми много време да приема идеята, докато не се влюбих в момиче за пръв път, когато бях на 20 години. Когато осъзнах какво се случва, трябваше да го приема".

За нейната сексуалност: "Имам еротични сънища само с мъже. Дори преди няколко нощи сънувах такъв. Ако някога намеря мъж, в който да се влюбя, аз ще искам да се омъжа за него и да имаме деца. И това ме плаши до смърт, защото мисля, че в мен има много лудост и аз винаги ще се притеснявам, че той ще си тръгне, когато ме опознае напълно".

За жените: "Те са това, което изцяло ме вдъхновява и също така жените са моето падение. Била съм наранявана единствено от жени, на първо място от моята майка".

В галерията на Тialoto.bg може да намерите снимките от новата фотосесия на Кара Делевин за американския "Vogue".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Генезеса на всяко зло е липсата на Любов.Цялият свят трябва да се замисли,че по този начин не може да съществуваме на Земята.Несправедливостта, която разделя хората също води до липса на Любов и уважение.Липсата на морал и права е зло,което прераства в класова борба.Човека се изражда в агресивно или бездушно същество за да оцелее в свят без Любов.Повечето хора станаха емоционално кастрирани за да си запазят собствения мир около себе си и това води до бездушие и незаинтересованост към ближния.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мисля,че тия хора с годините са били адски наранявани.Това ги е отвратило и съсипало психиката им.Лошото е че,това общество се увеличава със всяка измината година и това е сигнал,че се случва нещо нередно в отношенията ни помежду си.Това са хора,които са обичали някога много,но са ги отхвърлили.Дали майка,баща,любим няма значение.Искат да ги забележим със своя парад.Но това е парад на без любието и срама на обществото.Трябва да се замислим откъде идват проблемите и да ги спрем а не да толерираме
6
2
 
4
 
! Отговори
хипи преди 8 години
Кой е дългокосият момък на снимката ?
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бих я покарал
4
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наистина жената е емоция, затова не бих обърнала резбата никога ;) Даже, когато попадна на по-емоционален и чувствителен мъж бързам да избягам. Кара е готина и интересна, не съм съгласна, че не прилича на типичен модел, да, не е като българските кифли, но световните модели изглеждат и живеят точно така.
3
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая да не си мисли, че нормален мъж с разсъдъка си ще се обвърже с двуполюсно, неопределено животно
2
4
 
8
 
! Отговори
no name преди 8 години
Поредното объркано същество, което се лута между двата бряга на принципа "е*ем все - да е топло и да мърда".
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Богатите също плачат