Бионсе и Джей чакат второ дете от сурогатна майка

Звездната двойка вече има една дъщеря - Блу Айви
25 юни 2015 17:52, Мария Дуковска
11
Бионсе и Джей чакат второ дете от сурогатна майка
Бионсе и Джей Зи; Снимка: Getty Images

Според последните слухове Бионсе и Джей Зи отново ще стават родители, но тяхното второ дете ще бъде родено чрез сурогатна майка.

33-годишната певица и 45-годишният ѝ съпруг вече имат тригодишна дъщеря на име Блу Айви, така че не е изненада, че двамата искат да увеличат семейството си с още един член.

Източник споделя пред In Touch защо Бионсе и Джей Зи са решили сурогатна майка да роди тяхното второ дете: "Те правиха опит за забременяване в продължение на няколко месеца, но Бионсе има проблеми. Тя се страхуваше от рискова бременност, така че сурогатното майчинство е най-доброто решение за тях".

Стъпката, която ще предприеме звездното семейство, е като предпазна мярка, имайки предвид, че през 2013 година певицата направи спонтанен аборт. "Те не искаха да поемат повече рискове, така че след като всички правни документи бяха изготвени, им отне около два месеца, за да намерят перфектната жена, която да износи детето им", допълни източникът.

Сурогатната майка е в ранните етапи на бременността, затова Бионсе и Джей Зи все още не са обявили новината пред обществеността. Двамата също така се надяват, че вторият им наследник ще им помогне да се сближат още повече и да изгладят брачните си проблеми.

Още звездни новини може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: БионсезвездиДжей Зи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
Concealed преди 8 години
Възгордяла се *** неще да ражда...Бих им ливнал ин на двамата чаша сярна киселина, а после да се спасяват!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То и първото беше от сурогатна.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, тя и без това е дебела, такива жени по-добре да не раждат ;) И аз мисля, че първата й бременност беше фалшива, само не разбирам защо трябваше да се прави целият този цирк.
7
1
 
6
 
! Отговори
А преди 8 години
Че ти и 1вото им дете беше от сурогатна майка.
6
1
 
4
 
! Отговори
fire преди 8 години
Jay Z е като Фики в краката на тази снимка
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До mdaТези хора са модели за подражание на подрастващите. Поведението им и начина им на живот индиректно възпитават определени навици в новото поколение. Навици, които като се затвърдят масово няма да доведат до нищо добро. Светът умира заради подменените ценности, пошлостта и слепотата на хората да го видят. Човек вече се измерва само по това колко струва в пари. Често можеш да чуеш в западни медии използването на точно тази база за сравнение. Демокрацията е мъртва.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До mdaПич не говори когато единственото, което си виждал от някой е дефилирането по червения килим. Едва ли знаеш и частица от това, което е тази реално. Кариерата и тръгва стремглаво от един момент нататък. Момент, от който е с раздвоена самоличност и не го крие. Същият момент от който започват и прикритите сатанински ритуали, вкл. и в някои от изпълненията и. Не съм религиозен ако си мислиш, че за това говоря така. Хората са слепи. Тя не е единствената. Събитията напоследък не са случайни.
3
0
 
2
 
! Отговори
mda преди 8 години
Както и очаквах не ме разочаровате.. Говорете си не е проблем. Проблем ще стане ако на вас ви се наложи... Има една приказка бай бабо да не срещнеш мечка в гората... Радвайте се че не ви се налага...
2
2
 
8
 
! Отговори
Рая преди 8 години
Тя и първата бременност й беше фалшива! Всички помним клипа при гостуване в телевизионно шоу -огъна се като гумен. Медиите гръмнаха, но после потулиха факта. Сега е по-откровена! А причината не е медицинска според мен , това са егоизъм, простотия и суета! Парите отнемат човешкото у нас - това е поредния пример! Нищо не може да се сравни с магията в теб да расте живот. Нищо!
1
10
 
7
 
! Отговори
мда преди 8 години
Пожелавам им да си увеличат семейството и да са щастливи. Предварително започвам да си мисля, че ще се появят и хора, които пак да "заклеймяват" без дори да знаят защо и какво...